BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #71 sir heisenberg dedi: beyazı daha güzelmiş ya değiştirme şansımız var mıdır ki? Genişletmek için tıkla... İptal ederseniz belki. Müşteri hizmetlerine sorun.
sir heisenberg dedi: beyazı daha güzelmiş ya değiştirme şansımız var mıdır ki? Genişletmek için tıkla... İptal ederseniz belki. Müşteri hizmetlerine sorun.
sir heisenberg Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #72 BGSGP dedi: İptal ederseniz belki. Müşteri hizmetlerine ssorayım bakalım Genişletmek için tıkla... BGSGP dedi: İptal ederseniz belki. Müşteri hizmetlerine sorun. Genişletmek için tıkla... Sorayım bakalım. Sağ olun.
BGSGP dedi: İptal ederseniz belki. Müşteri hizmetlerine ssorayım bakalım Genişletmek için tıkla... BGSGP dedi: İptal ederseniz belki. Müşteri hizmetlerine sorun. Genişletmek için tıkla... Sorayım bakalım. Sağ olun.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #73 sir heisenberg dedi: beyazı daha güzelmiş ya değiştirme şansımız var mıdır ki? Genişletmek için tıkla... Temsilciye yazın belki yardımcı olur.
sir heisenberg dedi: beyazı daha güzelmiş ya değiştirme şansımız var mıdır ki? Genişletmek için tıkla... Temsilciye yazın belki yardımcı olur.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 941 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2024 #74 Hakan White dedi: Arkadaşlar yeni kartlar mükemmel ben siyah istedim gri göndermişler ama kartın tasarımı çok güzel. Sadece kartı için bile kullanabilirim Nays'ı. Genişletmek için tıkla... Hocam net gözükecek şekilde fotoğrafını atabilir misiniz? Ben de siyah sipariş edecektim de. Griyse eğer beyazını alıcam.
Hakan White dedi: Arkadaşlar yeni kartlar mükemmel ben siyah istedim gri göndermişler ama kartın tasarımı çok güzel. Sadece kartı için bile kullanabilirim Nays'ı. Genişletmek için tıkla... Hocam net gözükecek şekilde fotoğrafını atabilir misiniz? Ben de siyah sipariş edecektim de. Griyse eğer beyazını alıcam.
B bne Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3500 işlemci Asus dual rx 5500 xt ekran kartı 16 gb 3200mghz ram Gigabyte b450m s2h anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2024 #75 chaturanga dedi: Zaten yok muydu isteyenler için? Genişletmek için tıkla... Vardı ama isteyenler için değil belirli kişiler için beta gibi kişiydi. mhmtkcbs dedi: Olsun heyecan olsun diye bakıyordum Genişletmek için tıkla... Bana bildirim geldi.
chaturanga dedi: Zaten yok muydu isteyenler için? Genişletmek için tıkla... Vardı ama isteyenler için değil belirli kişiler için beta gibi kişiydi. mhmtkcbs dedi: Olsun heyecan olsun diye bakıyordum Genişletmek için tıkla... Bana bildirim geldi.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 941 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2024 #76 382019 dedi: Benimki verildi. Eki Görüntüle 2247038 Eki Görüntüle 2247039 Şanslıyım galiba Genişletmek için tıkla... Takip kodunu nasıl aldınız?
382019 dedi: Benimki verildi. Eki Görüntüle 2247038 Eki Görüntüle 2247039 Şanslıyım galiba Genişletmek için tıkla... Takip kodunu nasıl aldınız?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 19 Temmuz 2024 #77 techno_tr dedi: Takip kodunu nasıl aldınız? Genişletmek için tıkla... Canlı destekten.
B bne Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3500 işlemci Asus dual rx 5500 xt ekran kartı 16 gb 3200mghz ram Gigabyte b450m s2h anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2024 #78 techno_tr dedi: Takip kodunu nasıl aldınız? Genişletmek için tıkla... Canlı destekten iste
C cTwiuem Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #79 nefti dedi: Kart güzel bu arada, iyi de oldu. 2 gündür bende. Genişletmek için tıkla... Hocam kac gune geldi acaba? 4 günlügüne misafirlikteyim hemen geliyorsa buraya vereyim
nefti dedi: Kart güzel bu arada, iyi de oldu. 2 gündür bende. Genişletmek için tıkla... Hocam kac gune geldi acaba? 4 günlügüne misafirlikteyim hemen geliyorsa buraya vereyim
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 941 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2024 #80 cTwiuem dedi: Hocam kac gune geldi acaba? 4 günlügüne misafirlikteyim hemen geliyorsa buraya vereyim Genişletmek için tıkla... Bende kartın basılıp kargolanması 1 gün, kargodan bana ulaşması 3 gün sürdü. Yani toplam 4 günde elime ulaştı. Fakat bu süre konumunuza göre değişebilir.
cTwiuem dedi: Hocam kac gune geldi acaba? 4 günlügüne misafirlikteyim hemen geliyorsa buraya vereyim Genişletmek için tıkla... Bende kartın basılıp kargolanması 1 gün, kargodan bana ulaşması 3 gün sürdü. Yani toplam 4 günde elime ulaştı. Fakat bu süre konumunuza göre değişebilir.