Nays hesabı nasıl onaylanır?

raidExodus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
Papara kapandığından dolayı Nays'a geçmeye karar verdim. Babamla bu akşam IBAN'a para gönderip onaylatmayı denedik ama İş Bankası "Bu TCKN'ye para gönderilemez." tarzı bir uyarı verdi. Papara'dan da para gönderemiyorum. Başka türlü nasıl onaylatabilirim hesabımı? ATM'den para atsam olur mu?

Ben hesabımı onaylatalı uzun süre oldu tam hatırlamıyorum ama müşteri hizmetleri ile konuşarak onaylamıştım o adımları yaptınız mı ve para gönderdiğiniz hesap size mi ait?

Tek hesabım Papara olduğu için atamıyorum, babamın İş Bankası hesabından atmaya çalıştım o da olmadı. Müşteri hizmetleri dışında ATM'den para yüklesem olur mu?

Tek hesabım Papara olduğu için atamıyorum, babamın İş Bankası hesabından atmaya çalıştım o da olmadı. Müşteri hizmetleri dışında ATM'den para yüklesem olur mu?

ATM'den olmuyor diye biliyorum, müşteri hizmetleri ile konuşun canlı görüşme sonunda onaylanır. Para göndererek onaylamanız için kendinize ait bir banka hesabınızın olması lazım(sadece İş Bankası'nı da kabul ediyor olabilir).

Müşteri hizmetlerini aramayı deneyeceğim sabah olunca, teşekkür ederim. Peki onlar yapamazsa ne yapabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı