Nasıl onaylanır acabaYeni düzenleme ile artık onaysız kartlarda internet üzerinden alışveriş yapılamacayak.
Eğer telefonunuzda NFC özelliği varsa uygulama içinde ''hesabımı onayla'' diye bir seçenek bulunur o seçeneğe tıkladığınızda karşınıza çıkan talimatları uygularsanız hesabınız onaylanacaktır.Nasıl onaylanır acaba
Onaysız kartlar değil iş bankası müşterisi olmayan hesaplar alışveriş yapamayacak.Yeni düzenleme ile artık onaysız kartlarda internet üzerinden alışveriş yapılamacayak.
Alakası yok. Bahsettiğiniz şey İş Bankası müşterisi olmayanlar Nays da onaylı kart kullanamayacak. Benim bahsettiğim tüm ön ödemeli kartlar için geçerli. Yeni çıkarılan bir düzenleme bu.Onaysız kartlar değil iş bankası müşterisi olmayan hesaplar alışveriş yapamayacak.
Konu sahibi nays için sormuş?Alakası yok. Bahsettiğiniz şey İş Bankası müşterisi olmayanlar Nays da onaylı kart kullanamayacak. Benim bahsettiğim tüm ön ödemeli kartlar için geçerli. Devlet tarafından çıkarılan bir düzenleme bu.
Ben konuyu açan kişiye cevap vermedim. Üstte okursanız nasıl onaylanır sorusuna cevap verdim. Genelleme yaptım orada.Konu sahibi nays için sormuş?
Benim telefonumda NFC yok. Alışveriş yapmaya çalışıyorum olmuyor SKT ve CVV de yok e ne olacak şimdi karta 300TL attım kaldı öyle
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.