QR kod ile temassız ödeme yapılıyor mu onaysız hesapla?eğer elinde fiziksel kartın varsa markette kullanabiliyorsun ben öyle harcadım sonrada birdaha kullanmamak üzere kapatacağım saçma sapan işler yapıyorlar
Hocam bende Steam'den oyun almak için yatırmıştım boşa gitti. Ama şikayetvar'da birisi aynı soruyu sormuş ve QR kod ile harcayabilirsiniz demişler.QR kod ile temassız ödeme yapılıyor mu onaysız hesapla?
Eğer elinde fiziksel kartın varsa markette kullanabiliyorsun ben öyle harcadım sonra da bir daha kullanmamak üzere kapatacağım saçma sapan işler yapıyorlar.
ATM kabul etmıyor kral. Fiziksel kartın varsa markette harca öyle yaptım bir daha kullanmamak üzere kartla ilişkimi kestim![]()
İşin garip yanı hesabı sildirtmiyor bende.Neymiş hesapta 72 kuruş kalmış tam tamına harca parayı aklında olsunBende oyle yapacağım parayi harcadiktan sonra hesabi sileceğim.
İşin garip yanı hesabı sildirtmiyor bende. Neymiş hesapta 72 kuruş kalmış tam tamına harca parayı aklında olsun.
evet internet ortamında asla kabul etmiyor.Zorla bankanın müşterisi olmak içinEskiden 2 lira varken silmistim, herhalde iyice saçma bir uygulama oldu. Sadece fiziksel yerlerde mi harcayabiliyoruz peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.