Nays ve ininal hesabı donduruldu

Ihspnn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: 16GB
SSD: ADATA Legend 850 1TB
Anakart: ASUS PRIME A520M-K
Her türlü doğrulamayı yapıp, velimi kayıt ettirerek Nays hesabı açtırmıştık. Birkaç ay boyunca sorunsuz bir şekilde kullandım fakat bir anda hesabım donduruldu, herhangi bir şekilde para yükleyemiyor/gönderemiyor, Online bir işlem yapamıyorum. Kart bilgilerimi dahi göremiyorum, kısaca kartı veya hesabımı herhangi bir şekilde kullanamıyorum. Aynı senaryo birebir İninal'da da mevcut, içeride toplam 536TL param kaldı. Online müşteri hizmetleriyle günlerce konuştum, hesabımın onaysız olduğunu ve İş Bankası şubesinden kendimi kayıt ettirmem gerektiğini söylediler, ama zaten uygulamayı ilk indirdiğimde babamla birlikte onaylatmıştık? 3 4 hafta boyunca sürekli haftada bir bankaya gidip saatlerce kayıt olmaya çalıştık, hep bir sorun oldu, en sonunda aylık 1800TL ücret gerektiren bir üyeliğe yazılmam gerektiği söylendi ve mecburen reddettik. Bu ne kadar saçma bir şey böyle? Hiçbir haber verilmeden içerisinde hatırı sayılır miktarda para bulunan hesabımı durduk yere donduruyorlar, onaylı olmama rağmen onaysız olduğumu söylüyorlar. Açıklama yapmama rağmen sürekli robot gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorlar, sinirlenmemek elde değil. Tam olarak ne yapmam lazım? Parama nasıl ulaşabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı