Papara veriyorduNe yapsak ki iptal mi etsem 60TL vermem 30 40 TL'ye kadar tamamım fazlası bozar.
Ben 4 aydır alıyorum. Yukarda da bırkac kere dedıgım gıbı destege yazmanız lazım. Otomatık odeme yapmıyorlar.Geçmiş işlemlerimin her ayına baktım fakat hiç Youtube üyeliği hakkında geri ödeme aldığımı görmedim. ‘Web archive’ üzerinden baktığımda, Haziran’da da Youtube aboneliği hakkında bir şey yazmıyormuş.
Ben geri ödeme var sanıyordumda bayağıdır veya hiç yokmuş sanırım.
Garip fakat destek yanlış biliyor gibime geldi.
Geçmiş işlemlerimin her ayına baktım fakat hiç YouTube üyeliği hakkında geri ödeme aldığımı görmedim. ‘web archive' üzerinden baktığımda, Haziran'da da YouTube aboneliği hakkında bir şey yazmıyormuş.
Ben geri ödeme var sanıyordumda bayağıdır veya hiç yokmuş sanırım.
Garip fakat destek yanlış biliyor gibime geldi.
Yaparlarsa buraya da yazar mısınız? Ona göre ben de kullanayım. Ben yapmıyorlar diye biliyordum.Bende eskiden aldığımı hatırlıyorum sanki hatta direk YT logosu vardı şimdi kaldırmışlar.
Geri ödeme kampanyası devam ediyormuş ama geri ödeme yapılmıyormuş.
Eki Görüntüle 2047715
Konu hakkında kayıt oluşturulacağı söylendi umarım geri ödemeleri de yaparlar.
Yaparlarsa buraya da yazar mısınız? Ona göre ben de kullanayım. Ben yapmıyorlar diye biliyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.