NBA 2K19 VC'siz overall kasmak

Her sezon maçı veya online maçlardan sonra antrenman arenasına giderek rozet kasabilirsin. Ayrıca daha hızlı rozet kasmak için zorluk seviyende önemli. Ne kadar zorsa o kadar kasarsın. Elbette hiçbir şey yapmadan kasmak imkansız. Ayrıca overall VC olmadan çok zor sayılmaz. Ancak 93 ve sonrası VC' in olsa dahi uzun zaman alır. Tanır mısın bilmiyorum, mark 4500' e yakın online maç oynayarak 99 oldu. Belirtiğim archetype 1.500.000 VC harcadı. Yani sen idare eder dersen 90 overall 15 gün içinde yaparsın.

Her sezon maçı veya online maçlardan sonra antrenman arenasına giderek rozet kasabilirsin. Ayrıca daha hızlı rozet kasmak için zorluk seviyende önemli. Ne kadar zorsa o kadar kasarsın. Elbette hiçbir şey yapmadan kasmak imkansız. Ayrıca overall VC olmadan çok zor sayılmaz. Ancak 93 ve sonrası VC' in olsa dahi uzun zaman alır. Tanır mısın bilmiyorum, mark 4500' e yakın online maç oynayarak 99 oldu. Belirtiğim archetype 1.500.000 VC harcadı. Yani sen idare eder dersen 90 overall 15 gün içinde yaparsın.
Cevabın için sağol online maç derken myparkı seviyorun mypark girsem sonra antreman arenasına girsem olur mu? Birde oyunu fazla bilmiyorum biri vc glitch yap dedi biraz araştırdım ve hileye girmez mi o?

VC glitch sakın yapma! Bak sana bununla ilgili 2K' nın koşullarını okumanı tavsiye ederim. Ödeme yapmadığın halde aktardığın vc, mt vb şeyler yüzünden ban yeme. Ve gerçekten deneme bile. My park, Online maç veya normal sezon maçından sonra antrenman arenasına giderek rozet kasabilirsin. Yani bir kere maç yapıp, ardından antrenman sağasında rozet kas. Maç yapmadığın için antrenman yaptırmıyor. Bununda hilesi var ama 1 hafta içinde ban yersin. Kurallarına göre oyna.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı