Mycareer'de antrenman sonrası maça girmek için maça bastığımda oyun aniden kapandı ve tekrar girdiğimde Save silinmişti. Save nasıl kurtarabilirim?
Teşekkür ederim deniyorum şimdi, umarım telafi edilebilir ve aynı sorunu bir daha yaşamam.Benim de silinmişti 2K desteğiyle iletişime geçtim benden yeni bir kariyer oluşturmamı isteyip özelliklerimi oraya geçirdiler ve sanırım özür amaçlı 50.000vc verdiler.
Teşekkür ederim deniyorum şimdi, umarım telafi edilebilir ve aynı sorunu bir daha yaşamam.
Benim de silinmişti 2K desteğiyle iletişime geçtim benden yeni bir kariyer oluşturmamı isteyip özelliklerimi oraya geçirdiler ve sanırım özür amaçlı 50.000vc ver.
Düzeldi mi kardeşim? Bende de aynı sorun oldu da, düzeldiyse de kaç dakikada dönüş yapıyorlar? Ben de yazdım, beklemedeyim.
Ne kadar sürede dönüş yaptılar?
bakalım 7 saattir cevap bekliyorum işin kötüsü vc satın almıştım 1 buçuk haftadır kasıyorum umarım dönüş yaparlar1 2 günde hallettim geceleri çok hızlı cevap veriyorlar.
Dönüş yaptılar mı sana ? Ben bayadır bekliyorum.bakalım 7 saattir cevap bekliyorum işin kötüsü vc satın almıştım 1 buçuk haftadır kasıyorum umarım dönüş yaparlar
Bana şuan ki iletişime geçtiğiniz maille oyunda ki mail farklı dediler girdim baktım aynı ısrarla farklı diyorlar ss attım saat 4 gibi hala cevap verecekler nasıl hızlı cevap veriyorlar anlamadım Live Chat’lerine gireyim dedim bir tane operatör gelmedi hep bot1 2 günde hallettim geceleri çok hızlı cevap veriyorlar.
valla 1 buçuk gündür dönüş yapılmadı beklemedyim senin ne kadar oldu?Dönüş yaptılar mı sana ? Ben bayadır bekliyorum.
ilk kaç günde döndüler beklemekten sıkıldım oyundan soğudum harbiBana şuan ki iletişime geçtiğiniz maille oyunda ki mail farklı dediler girdim baktım aynı ısrarla farklı diyorlar ss attım saat 4 gibi hala cevap verecekler nasıl hızlı cevap veriyorlar anlamadım Live Chat’lerine gireyim dedim bir tane operatör gelmedi hep bot

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.