NBA 2K21 mycareer Save silindi

Bltzkn

Hectopat
MyCareer'de antrenman sonrası maça girmek için maça bastığımda oyun aniden kapandı ve tekrar girdiğimde Save silinmişti. Save nasıl kurtarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çöp kutusunda yoksa ve Cloud olarak yedekleme özelliği yoksa büyük ihtimal geri alınamaz.

Mycareer'de antrenman sonrası maça girmek için maça bastığımda oyun aniden kapandı ve tekrar girdiğimde Save silinmişti. Save nasıl kurtarabilirim?

Benim de silinmişti 2K desteğiyle iletişime geçtim benden yeni bir kariyer oluşturmamı isteyip özelliklerimi oraya geçirdiler ve sanırım özür amaçlı 50.000vc verdiler.

Teşekkür ederim deniyorum şimdi, umarım telafi edilebilir ve aynı sorunu bir daha yaşamam.

Düzeldi mi kardeşim? Bende de aynı sorun oldu da, düzeldiyse de kaç dakikada dönüş yapıyorlar? Ben de yazdım, beklemedeyim.

Benim de silinmişti 2K desteğiyle iletişime geçtim benden yeni bir kariyer oluşturmamı isteyip özelliklerimi oraya geçirdiler ve sanırım özür amaçlı 50.000vc ver.

Ne kadar sürede dönüş yaptılar?

1 2 günde hallettim geceleri çok hızlı cevap veriyorlar.
Bana şuan ki iletişime geçtiğiniz maille oyunda ki mail farklı dediler girdim baktım aynı ısrarla farklı diyorlar ss attım saat 4 gibi hala cevap verecekler nasıl hızlı cevap veriyorlar anlamadım Live Chat’lerine gireyim dedim bir tane operatör gelmedi hep bot

Dönüş yaptılar mı sana ? Ben bayadır bekliyorum.
valla 1 buçuk gündür dönüş yapılmadı beklemedyim senin ne kadar oldu?
Bana şuan ki iletişime geçtiğiniz maille oyunda ki mail farklı dediler girdim baktım aynı ısrarla farklı diyorlar ss attım saat 4 gibi hala cevap verecekler nasıl hızlı cevap veriyorlar anlamadım Live Chat’lerine gireyim dedim bir tane operatör gelmedi hep bot
ilk kaç günde döndüler beklemekten sıkıldım oyundan soğudum harbi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı