NBA 2K23 ile ilgili yeni haberler

mk34_34

Kilopat
Katılım
25 Kasım 2016
Mesajlar
706
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul/Türkiye
-NBA 2K23 için öngörülen çıkış tarihi, 16/09/2022 olarak tahmin ediliyor. Elbette burada erken erişim için bir miktar fazla ödemeniz gereken baskıya özel(standart, Deluxe vb.) Ayrıcalıklarda olacak.

-Ayrıca oyunun kapak resmi için üç isim tahmin ediliyor; giannis antetokounmpo, trae young ve ja morant.

-Bir yeni haber de daha önce yenilenen park ile ilgili. 2K "neighborhood" olarak bilinen mekanı daha geniş ve açık dünya'ya benzer bir çalışma ile yenileyeceklerini söylüyorlar. Tahminimce bu sene yetişmesi çok zor bir çalışma.

-Son bir hatırlatma, 2K'nın geçmiş oyunlarının(2K22, 2K21, 2K20 ve 19...) Sunucuları her yenilenen sürümle yeni çıkan oyuna daha iyi hizmet vermek amacıyla kapatılması konusunda bir değişme olmayacağını söyledi. 2K21'de 31/12/2022 tarihinde sunucuları kapatılacak. Bunun en önemli nedeni de oyunun alıcılar tarafından yeni oyuna teşvik edilmesiymiş. Aslında buna k...t sistemin dayatması demeliyim. Bu konulara girmesek daha iyi. :) iyi oyunlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nba 2k10'dan 2k14'e kadar her yıl yüzlerce saat MyPlayer oynamış birisi olarak bence seriyi mahvettiler. Ücretsiz şekilde verilen 2k21'i bile beklediğim kadar oynayasım gelmedi. Karakter geliştirmesi cidden zor önceki oyunlara göre, herşey VC istiyor. Bundan sonra oynayacağımı düşünmüyorum. Bir basketbol oyunu zevkimiz vardı, onuda bitirdiler.
 
Yeni bir p2w ve milleti hileye zorlayan nba2k oyunu geliyor demek ki. Yillardir bir anda silinen My Career kaydi ve ticket attiginizda geri getirseler dahi, butun rozetlerin gittigi sorunu cozememeleri bile. Bu sorun bile insanlari hile yaptirtiyor. Keske bunlar tek el olmasalarda, akillari baslarina gelse.
 
NBA 2K22 çıktığında dolar 8 küsürdü, şimdi iki katından fazla. Öyle 500 liraya felan çıkarsa yenisi halaya durun birlikte. (düğün dernek filmindeki gibi) :D
 

Geri
Yukarı