NBA 2K23'de kariyer modunda nasıl gelişilir?

GhostRider10

Hectopat
Daha fazla  
Oyunda oyuncum 2'lik bile atamıyor, onu geçtim kariyer modunda lillard ile üçlük bile atamıyorum. My Career'de isabetimi nasıl arttıracağım '' antrenman'' falan yap dediler ama antrenman yapma yeri yok. Rehber izledim birkaç tane Build falan diyor hiçbir şey anlamadım. Detroit takımında bile pg olarak yedekten çıkamıyorum. NBA oyununu almak için indirim bekledim uzun bir süre kısa bir rehber yazısı yazabilecek var mı? Yeniyim.

Hocam maalesef oyun P2W. Oyuncunun buildleri pozisyondan pozisyona ve oyun tarzına göre değişiklik gösteriyor. Oyuncuyu geliştirmek için VC biriktirip harcamanız lazım veya satın almanız lazım.

Para yatirmadan vc biriktirimek icin oyun suresini uzat hall of Fame'e cek zorlugu. Vc kazancin artar. Bilmiyorum var mi ama daily spin varsa onu da yap parkta. 2K21'de vardi.

Para yatirmadan vc biriktirimek icin oyun suresini uzat hall of Fame'e cek zorlugu. Vc kazancin artar. Bilmiyorum var mi ama daily spin varsa onu da yap parkta. 2K21'de vardi.
O var diye biliyorum kariyerde neden anlamadım ama imkansız şekilde 2 lik bile pota dibinden girmiyo

Hocam maalesef oyun P2W. Oyuncunun buildleri pozisyondan pozisyona ve oyun tarzına göre değişiklik gösteriyor. Oyuncuyu geliştirmek için VC biriktirip harcamanız lazım veya satın almanız lazım.
VC yi nasıl buildlere harcayacağım?

O var diye biliyorum kariyerde neden anlamadım ama imkansız şekilde 2 lik bile pota dibinden girmiyo

VC yi nasıl buildlere harcayacağım?
Buildlere harcamayacaksın. Build ilk başta karakterini yaratırken ekrana gelen kısım VCleri özelliklerini geliştirmek için harcayacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı