NBA 2K24 1155TL'den ön siparişe açıldı

NBA WWE FIFA her sene aynı ama her sene 1000 lira alanda var

Asıl para bunlara verilir. Online oynuyor zaman geciriyorsun. Ben hikayeli Single oyunlara verilen paralara acırım. Oyuna para ver bitir sil. İllegal yollardan da oynayabilirsin üstelik. NBA'i her zaman oynarsın.

Max korsancı adam düşüncesi RDR 2, Witcher 3 gibi dünyalara girip o dünyaları oynamak Online bir oyundan daha eğlencelidir benim için.

@Mert Ukte NBA'nın Online sunucularında aktif şekilde oyun oynanıyorsa alabilirsiniz, ne diyebilirim ki?

O eğlencelere dalmak için para harcamana gerek yok.

Evet, azıcık emek hakkına girerek de oynayabilirsin o oyunları.

Onun dışında oyuna 1200 TL verdikten sonra takım dizmeye, karakter özelleştirmeye bir 20.000 TL daha bayılma konusunda iyi şanslar

O eğlencelere dalmak için para harcamana gerek yok. RDR wither bitirdim o oyunları.

Bitirdin oynadın yapımcının tüm emeğini bedavaya kullandın hırsızlıktan başka bir şey değil mi bu? Ben parası yetmeyen korsan oynayana laf etmem ama FIFA'ya her sene 1000 lira verip RDR'ye para veremiyorsan sana laf ederim.

EA basketbol oyunu yapmayı bıraktıktan sonra NBA 2K serisinde hep bir düşüş oldu ve yeni çıkan her oyunu leş bir oyun olmaktan öteye gidemiyor. Oyunun Next gen versiyonu yine idare eder olsa da normal versiyonu çöp. Oyunun PC versiyonu kaç yıldır aynı şeyin yeni kadrolu versiyonu o kadar ve bir sürü sorunu oluyor. Artık 2K23 gibi 100-200TL gibi fiyatlara düşünce alırız.

Kapakte neden yine KoBe var ben ona takıldım adam ölmeden önce kimsenin umrunda değildi.

@Kebap24 hep benzer oyunlar görmekten sıkıldık ancak bunlar benzer oyunlar yapmaktan sıkılmadı. Şunu diyor olabilirsiniz ki bir basketbol oyununda nasıl bir değişiklik olabilir? Şu görüşü destekliyorum ki her sene yeni bir oyun çıkarmaktan ziyade adamakıllı bir basketbol ya da futbol oyunu yapsınlar ki millet onu oynasın, her sene çıkışını yapan birbirinin aynısı oyunları oynamasın. Bunların oyunları da iyice Ubisoft oyunlarına döndü. Hep aynı hep aynı, yeter be!

Kapakte neden yine KoBe var ben ona takıldım adam ölmeden önce kimsenin umrunda değildi.
Bir değerin olsun istiyorsan ölmelisin. En azından film, dizi, spor, oyun gibi insanların gözünün önünde yer alan alanlarda böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…