NBA 2K24 1155TL'den ön siparişe açıldı

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Pahalı bir fiyat fakat bu fiyat öte yandan GTA 6 şimdi ön siparişe açılsa fiyatı ne olurdu sorusunun da bir nevi cevabı. Nasıl oluyor derseniz:
2K ile Rockstar Games aynı şirkete yani Take-Two şirketine bağlı. Yani belli başlı konularda ortak özellik gösterebiliyorlar.

Ön sipariş için:

GTA 6 bu fiyatta olsa gene iyi. Hele artık Rockstar Games Türkiye için özel fiyatlandırma da yapmıyor. Amerika fiyatı neyse Türkiye’de de o. Minimum 60 dolardan hesaplayın işte.

2155 TL bile olursa öpüp başına koysun herkes. Ortalama çıkış tarihine baktığımızda daha çok yükselir bu fiyatlar.

Pahalı bir fiyat fakat bu fiyat öte yandan GTA 6 şimdi ön siparişe açılsa fiyatı ne olurdu sorusunun da bir nevi cevabı. Nasıl oluyor derseniz:
2K ile Rockstar Games aynı şirkete yani take-two şirketine bağlı. Yani belli başlı konularda ortak özellik gösterebiliyorlar.

ön sipariş için:

Kader.

2155 TL bile olursa öpüp başına koysun herkes. Ortalama çıkış tarihine baktığımızda daha çok yükselir bu fiyatlar.
Rockstar her zaman güncelci firma. RDR2 konsola çıktığında dolar 6 civarlarındaydı ve 6x60= 360 yapıyor. Oyun konsolda 469TL. Yani o zamanın güncel kurunun bile üstüne çıkılmış vergiler eklendiği için.

NBA her sene oyunlarını tekrar etmiyor mu ve genelde oyunlarının sorunlu olarak çıkış yaptığını okumuştum. Bu oyuna bu kadar paranın kesinlikle değeceğini düşünmüyorum. Bir spor oyununa bu kadar para verecek olursak da gerçekten işimiz var.

NBA her sene oyunlarını tekrar etmiyor mu ve genelde oyunlarının sorunlu olarak çıkış yaptığını okumuştum. Bu oyuna bu kadar paranın kesinlikle değeceğini düşünmüyorum. Bir spor oyununa bu kadar para verecek olursak da gerçekten işimiz var.
Asıl para bunlara verilir. Online oynuyor zaman geciriyorsun. Ben hikayeli single oyunlara verilen paralara acırım. Oyuna para ver bitir sil. İllegal yollardan da oynayabilirsin üstelik. Nba'i her zaman oynarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı