NBA 2K25 Steam, Xbox ve PlayStation'da ön siparişe açıldı

@volkankelebek, 70 dolar edebilecek bir oyun olduğunu ben de düşünmüyorum. Oyun yapımcılarının saçma fiyat politikası var gerçekten.

Her sene olduğu gibi bu seneki NBA 2K oyunu ön siparişe açıldı. Steam'in dolar olmasına rağmen ve 2K'in herhangi bir bölgesel fiyatlandırma yapmamasına rağmen "en ucuz" fiyatın olduğu platform Steam. PlayStation fiyatı artık belli olan 80 euro'nun güncel TL karşılığı fiyatından belirlenmiş gibi ama Xbox'da da aynı fiyatlandırmayı yapmışlar.

Fiyatlar:

- Steam: 70$ (Yaklaşık 2300 TL)
Eki Görüntüle 2248392

- Xbox: 2900 TL
Eki Görüntüle 2248393

- PlayStation: 2900 TL
Eki Görüntüle 2248398
sevindiren haber oyun next gen ile gelicekmiş 😍

Mycareer için bir Türkçe dil seçeneği gelmedi. Bir umut her yıl bekliyorum.
Bu oyuna Türkçe dil desteği gelse Fifa'nın kariyer modu çok fena düşüşe geçer TR'de. NBA'in mycareeri o kadar özgürlük sunuyor ki oyunculara, Fifada para harcayarak tıklanabilicek iki şey getiriyorlar seviniyor herkes

sevindiren haber oyun next gen ile gelicekmiş 😍

Bu oyuna Türkçe dil desteği gelse Fifa'nın kariyer modu çok fena düşüşe geçer TR'de. NBA'in mycareeri o kadar özgürlük sunuyor ki oyunculara, Fifada para harcayarak tıklanabilicek iki şey getiriyorlar seviniyor herkes
FIFA ile NBA’in alakasını anlayamadım. Türkçe dil desteği gelirse FIFA’nın neden oyuncusunun düşeceği de ne alaka? Birisi futbol birisi basketbol falan.

FIFA ile NBA’in alakasını anlayamadım. Türkçe dil desteği gelirse FIFA’nın neden oyuncusunun düşeceği de ne alaka? Birisi futbol birisi basketbol falan.
fifayı sadece mycareer olarak oynayan tr tayfa var oysa hıcbırşey sunmuyor oyun. Nba'in mycreeri çok dolulukta ama cogu kısının haberı yok ve bu oyunun milattan beri ingilizce olması olarak dusunuyorum

fifayı sadece mycareer olarak oynayan tr tayfa var oysa hıcbırşey sunmuyor oyun. Nba'in mycreeri çok dolulukta ama cogu kısının haberı yok ve bu oyunun milattan beri ingilizce olması olarak dusunuyorum
Birisi futbol, diğeri basketbol ve sen insanların futbol olanı sadece kariyer özellikleri için oynadığını mı sanıyorsun? İkisi farklı sporlar ve birini seven diğerini sevmeyebilir falan hani?

Bu oyuna Türkçe dil desteği gelse FIFA'nın kariyer modu çok fena düşüşe geçer TR'de. NBA'in mycareeri o kadar özgürlük sunuyor ki oyunculara, FIFA'da para harcayarak tıklanabilecek iki şey getiriyorlar seviniyor herkes.

Birisi futbol, diğeri basketbol ve sen insanların futbol olanı sadece kariyer özellikleri için oynadığını mı sanıyorsun? İkisi farklı sporlar ve birini seven diğerini sevmeyebilir falan hani?

Kendi adıma konuşursam ağırlıklı oyuncu kariyeri oynuyorum. Zaman bulamadığımdan olabilir ama her oyunun hikaye içeriklisi beni daha çok çekiyor. Alex hunter ve ilk Volta modu gibi mesela. Hayran kitlesi ne kadar etkilenir bilmem ama benim gibi düz kariyerciler için yeni bir deneyim kapısı olarak açılır. Önceliğim değişebilir.

NBA bu konuda bayağı iyi arkadaşın dediği gibi. Çok farklı özellikler mevcut. Ama dediği gibi de İngilizce isteyen de bir oyun. Kariyer açısından bir futbol oyunu yapmalarını isterim ama dil seçeneğiyle birlikte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı