Ne için yaşıyorsunuz?

Herkesin hayali olan oturduğum yerden para kazanma üzerine çalışmalar yapıyorum. Bu durum sayesinde diğer hayallerim gerçekleşebilir. Hayaller bile parayla. :D Kim bedavaya skydiving yaptırmış ki..

Var mı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir site kazanmak için ?
Tıp bittikten sonra akademisyen olmak ile ilgili küçük, tatlı bir düşüncem var ama hayırlısı :)
Umarım gerçekleştirirsiniz :)

En büyük amacım tabii ki herkes gibi olabildiğince yaşam standardını üste çıkarmak. Bu yaşadığın yer, bindiğin araba veya aylık cebine giren para olarak düşünülebilir. Ne hayal koyarsan koy, ne hedef belirlersen belirle içinde maddiyat olmak zorunda. Filmlerdeki gibi aşkım böceğim karın doyurmuyor veya iyi bir hayat sunmuyor yani.

Mesleğimde tavanı görüp, daha sonra askeri havacılığa geçme gibi bir hayalim var. Kafama göre birini de bulursam evlenirim herhalde. Kendim ve ailem dışında düşündüğüm biri/birileri de olur.

Bu hedef için kendi işimden çok askeri araçlarla çalışıyorum evde. Bakalım istediğimiz gibi olacak mı.

Eskiden bu ülkeden ilk fırsatta gitmeyi düşünürdüm ama Atatürk'ün izinde biri olarak olgunlaştıkça bu fikrimden vazgeçtim şahsen.

Son düzenleme:
Kisiden kisiye degisen cevabi olan bir soru bu :)
Ben ideallerim, ailem, cocuklarim, hayallerim vs. icin yasarim, öteki güzel bir sistem kurmak icin yasar, beriki ask, sevgi, zengin olmak vs. icin yasar. :)

Coklu cevabi olan bir soru yani :)
Laf aramizda ben iyi bir insan olmak icin yasiyorum, cünkü borcluyum ben yasamin ta kendisine :)

Sevgiler :)

Minimalist bir yaşam tarzını benimsemek için yaşıyorum. Bu sistemin bize dayattığı maddiyatçılıktan kendimi arındırmak için. Mutluluğu maddiyat ile değil, gökyüzüyle, kuşlarla, çiçeklerle, sevgiyle keşfetmek istiyorum. Her şeyden vazgeçebilme iradesine sahip olmak istiyorum çünkü gitmek istediğim yere her an her şekilde gidebilme ve yapabilme özgürlüğü, beni bağlayan bir şeyin olmaması, ölürken ise yapmadığım bir şeyin pişmanlığını yaşamamak için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı