TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, kas kazanıp yağ yakmaya çalışıyorum ve küçük miktarda bir kalori açığı oluşturmam lazım. Ne kadar olmalıdır? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, kas kazanıp yağ yakmaya çalışıyorum ve küçük miktarda bir kalori açığı oluşturmam lazım. Ne kadar olmalıdır? Teşekkürler.
teozanguc Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 24 Ocak 2023 #2 Hocam kaç kilosunuz? Ne kadar kilo vermek istiyorsunuz? Bunları da yazarsanız iyi olur.
TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 teozanguc dedi: Hocam kaç kilosunuz? Ne kadar kilo vermek istiyorsunuz? Bunları da yazarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... 73 kiloyum, 70 kiloya düşmek istiyorum ve haftada 0.2 - 0.3 gram vermek istiyorum
teozanguc dedi: Hocam kaç kilosunuz? Ne kadar kilo vermek istiyorsunuz? Bunları da yazarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... 73 kiloyum, 70 kiloya düşmek istiyorum ve haftada 0.2 - 0.3 gram vermek istiyorum