Ne kadar protein alınmalı?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben 1.80 boyundayım 55 kiloyum. Vücut geliştirmeye yeni başladım her gün gideceğim bu saatten sonra tüm vücut çalışıyorum ama ağır değil yani orta. Ne kadar protein almalıyım?

Arkadaşlar ben 1.80 boyundayım 55 kiloyum. Vücut geliştirmeye yeni başladım her gün gideceğim bu saatten sonra tüm vücut çalışıyorum ama ağır değil yani orta. Ne kadar protein almalıyım?
Her gün gitmeni tavsiye etmem. Vücudunu dinlendirmen de gerekli. Yine de bu konuyu araştırabilirsin. Karar senin.

Her gün gitmeni tavsiye etmem. Vücudunu dinlendirmen de gerekli. Yine de bu konuyu araştırabilirsin. Karar senin.
Hocam ne kadar ağırlıkla çalıştığımı bile bilmiyorum mesela göğüs günü ne yapmam gerekiyor tüm göğüs hareketlerini kaç set yapmam lazım o yüzden tüm vücut orta çalışıyorum.

Fullbody çalışanlar için 1 gün gidip, 1 gün gitmemek yeterli olacaktır.
Hocam birde yeni başlamama rağmen leg çalışırken ağır çalışıyorum sadece o an ağrı oluyor diğer günler hiç birşey olmuyor. Dambıll çalışıyorum o an ağrıyor ağır ama yarın ağrımıyor.

Gösterdi tüm hareketleri ama tüm göğüs hareketlerini 4x12 yapsam bile 25 30dk da bitmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…