Ne olacak bu sistemlerin fiyatı?

Uzun bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum. Yapabileceğimiz bir şey yok. Dolar kuru ve stokların olmaması sebebi yüzünden sistemlerin fiyatları bu kadar uçuk. Bizim elimizden bir şey gelmez, tek yapabileceğimiz şey beklemek olacak. Eğer yurtdışına ürün satabilirsek belki doları düşürebiliriz. Onun dışında biz bir şey yapamayız.

Hiçbir şey üretilmiyoki satalım.

Eski ama kaliteli parçalara yönel :) benim gibi Q9400, HD 4850 (çok oyun oynamıyorum daha yüksek alabilirsin ve bunu satın almadım elimde vardı),4 GB DDR2 RAM.

Bu sistem çoğu oyunu açar RAM arttırırsan GTA 5 Low rahat açar G41m-combo al bir de (benimki G41M-ES2l gerçi ama Combo'da DDR2-DDR3 girişi var :D)

Tüm dünyada stok yok, istersen amazon.com, newegg gibi sitelere gir RTX 3060 Ti, RTX 3070 vs. bulmak imkansıza yakın.
Onu bende biliyorum. Konu o değil. Zaten ülkede elektronik pahalıydı. Mining bunun tuzu biberi oldu. Yanı bu durumun ana nedeni mining değil, kur yükselişi.

Burdan RX 5700 XT fiyat değişimini, Burdan Ethereum fiyatını görebilirsin. Dikkatli bakarsan ETH ocak ayında, ekran kartları da ocak ayında fırlamış. Neden? Çünkü mining karlı hale geldi ve millet ekran kartlarını sömürdü.

Burdan RX 5700 XT fiyat değişimini, Burdan Ethereum fiyatını görebilirsin. Dikkatli bakarsan ETH ocak ayında, ekran kartları da ocak ayında fırlamış. Neden? Çünkü mining karlı hale geldi ve millet ekran kartlarını sömürdü.
Dostum tamam haklısın da sen ekran kartından bahsediyorsun, ben tamamen sistem fiyatlarından. Mining öncesi de pahalıydı zaten. ETH arttı daha da uçtu fiyatlar. Ama ETH bu kadar yüksek değilken de 300 birimlik kartı sen 3000 birime alıyordun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı