Öyle demedin. Demek istemiş olabilirsin fakat bunu yazdıklarından anlayamayız.Evet bende öyle dedim. Dolar kuru bizle alakalı.
Evet bende öyle dedim. Dolar kuru bizimle alakalı.
Oha! Ben 5500-7000 arasıdır zannediyordum. Çok sevindimBu devirde oyun oynamak için en iyisi konsol almak bence.
![]()
Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 12.642,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dolar kurunu mininge nasıl bağladın? 2016'dan beri olan krizi buna bağlamak..Onla da alakalı değilminingciler yüzünden.
Series X öyle.Oha! Ben 5500-7000 arasıdır zannediyordum. Çok sevindim.
Keşke sadece Türkiye'de olsa bu stok sorunu. Yurtdışından ekran kartı getirenler çok olurdu.Mining yüzünden ekran kartı stokları kalmadı bu yüzden de ekran kartı fiyatları arttı.
Ekran kartı da sistemlerin en pahalı parçalarından olduğu için sistem fiyatları çok yükseldi.
Oha! Ben 5500-7000 arasıdır zannediyordum. Çok sevindim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.