- Makaleler
- 1
Kim daha gamer tartışması başladı
. Ben NoobMaster69 ve TheLegend27'nin tarafını tutuyorum(!)
. Ben NoobMaster69 ve TheLegend27'nin tarafını tutuyorum(!)
. Ben NoobMaster69 ve TheLegend27'nin tarafını tutuyorum(!)Gamer'in Türkçe açılımı oyuncu oluyor, oyuncu da bilgisayar oyunu oynayan kişiye denir. Bu kadar basit açıkcası, hardcore gamerdan bahsediyorsan eğer biz ondan bahsetmiyoruz arkadaşım.Dediğim şeyle askerliğin alakası ne? Ne diyorsun kardeşim Gamer'lık bir bilgisayara bin tane oyun yüklemek mi senin için? Öyleyse düşüncene saygı duyarım. Tamam.
İngilizce'yi bana sen mi öğretceksin? Tamam profil fotoğrafı olmayan ABİ.Gamer'in Türkçe açılımı oyuncu oluyor, oyuncu da bilgisayar oyunu oynayan kişiye denir. Bu kadar basit açıkcası, hardcore gamerdan bahsediyorsan eğer biz ondan bahsetmiyoruz arkadaşım.
Edit: Ne acayip insanlar var lan!
Öğreteceksin olacak. İlk önce Türkçe ile başlayalım istersen?İngilizce'yi bana sen mi öğretceksin? Tamam profil fotoğrafı olmayan ABİ.
Ulan 2019'dan beri bu sitedesin hala doğru düzgün profil fotoğrafın yok. Merak etme ben düzgün insanlarla düzgün konuşurum istersen profiline bir öğretmen fotoğrafı koy yakışır.Öğreteceksin olacak. İlk önce Türkçe ile başlayalım istersen?
Pc 'de sorun nedir?Donanım dahi olsa yardımcı olabilirim.Oyun oynadığım pc çalışmadığı için ve yeni pc gelmediği için hiçbişey
PC'de sorun nedir? Donanım dahi olsa yardımcı olabilirim.
Roblox 30 mc 17 fpsNiye de hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.