kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #1 8 Ağustos'ta satın aldığım, 10 Ağustos'ta elime ulaşan Monster bilgisayarı hangi sebeple iade edebilirim?
8 Ağustos'ta satın aldığım, 10 Ağustos'ta elime ulaşan Monster bilgisayarı hangi sebeple iade edebilirim?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 18 Eylül 2021 #2 Beğenmediğiniz için.
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 18 Eylül 2021 #3 İade süresi 14 gün değil miydi ?
xxpite Centipat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Eylül 2021 #4 İade etme sebebiniz? Meraktan soruyorum.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 18 Eylül 2021 #5 Kullanıcı hatası olmadan herhanhi bir arızaya iade edbilirsiniz ve güvenlik etiketi yırtılmazsa.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 18 Eylül 2021 #6 kkank dedi: 8 Ağustos'ta satın aldığım, 10 Ağustos'ta elime ulaşan Monster bilgisayarı hangi sebeple iade edebilirim? Genişletmek için tıkla... 1 ay geçtikten sonra iade almıyorlar diye biliyorum.
kkank dedi: 8 Ağustos'ta satın aldığım, 10 Ağustos'ta elime ulaşan Monster bilgisayarı hangi sebeple iade edebilirim? Genişletmek için tıkla... 1 ay geçtikten sonra iade almıyorlar diye biliyorum.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #7 İade süresi geçmiş. Tamamen onların insiyatifinde olan bir durum.
S senshi.jpp Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 594 Çözümler 1 18 Eylül 2021 #8 Neredeyse bir buçuk aydır laptop sende. Bir buçuk aydır aklın neredeydi?
kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #9 xxpite dedi: İade etme sebebiniz? Meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... V11 serisi bir bilgisayarım var. Ben aldığımdan beri birçoğu indirime girdi. Aynı paraya daha iyisini alabilirim. senshi.jpp dedi: Neredeyse bir buçuk aydır laptop sende. Bir buçuk aydır aklın neredeydi? Genişletmek için tıkla... Aldıktan sonra kısa bir süre ilgilenemedim. Sonrasında ise iş güç derken vakit ayıramadım. Eğer bir şansım varsa kaybetmeden kullanayım dedim.
xxpite dedi: İade etme sebebiniz? Meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... V11 serisi bir bilgisayarım var. Ben aldığımdan beri birçoğu indirime girdi. Aynı paraya daha iyisini alabilirim. senshi.jpp dedi: Neredeyse bir buçuk aydır laptop sende. Bir buçuk aydır aklın neredeydi? Genişletmek için tıkla... Aldıktan sonra kısa bir süre ilgilenemedim. Sonrasında ise iş güç derken vakit ayıramadım. Eğer bir şansım varsa kaybetmeden kullanayım dedim.
xxpite Centipat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Eylül 2021 #10 kkank dedi: V11 serisi bir bilgisayarım var. Ben aldığımdan beri birçoğu indirime girdi. Aynı paraya daha iyisini alabilirim. Aldıktan sonra kısa bir süre ilgilenemedim. Sonrasında ise iş güç derken vakit ayıramadım. Eğer bir şansım varsa kaybetmeden kullanayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bence boş verin zaten özelliklerine baktım kötü bir bilgisayar değil.
kkank dedi: V11 serisi bir bilgisayarım var. Ben aldığımdan beri birçoğu indirime girdi. Aynı paraya daha iyisini alabilirim. Aldıktan sonra kısa bir süre ilgilenemedim. Sonrasında ise iş güç derken vakit ayıramadım. Eğer bir şansım varsa kaybetmeden kullanayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bence boş verin zaten özelliklerine baktım kötü bir bilgisayar değil.