WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 1 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar ***.com domainini @384311 hocamdan aldım. Sizce hangi türde bir site açmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2022
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 1 Şubat 2022 #3 Windows key falan satmayı düşünüyorum. Olur mu?
Level Up Megapat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 569 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #4 Blog yapabilirsiniz. İsim oldukça uygun. Hem kendinizi geliştirmiş olursunuz.
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 1 Şubat 2022 #5 Level Up dedi: Blog yapabilirsiniz. İsim oldukça uygun. Hem kendinizi geliştirmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam key satma işi yapabilir miyim?
Level Up dedi: Blog yapabilirsiniz. İsim oldukça uygun. Hem kendinizi geliştirmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam key satma işi yapabilir miyim?
Level Up Megapat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 569 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #6 WindowsMan dedi: Hocam key satma işi yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne seviyede sitecilik biliyorsunuz? Çünkü e-ticaret işi oldukça zorlu bir iş. Hem neden kullanıcı sizden alsın ki? Bunu düşünüp mantıklı adımlarını atarsanız neden o işi yapamayasınız?
WindowsMan dedi: Hocam key satma işi yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne seviyede sitecilik biliyorsunuz? Çünkü e-ticaret işi oldukça zorlu bir iş. Hem neden kullanıcı sizden alsın ki? Bunu düşünüp mantıklı adımlarını atarsanız neden o işi yapamayasınız?
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.169 Çözümler 8 1 Şubat 2022 #7 WindowsMan dedi: Hocam key satma işi yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Toptan key alıp satacaksanız önce siteye güven olması lazım biliyorsunuz insanlar her önüne gelen siteden alışveriş yapmıyor.
WindowsMan dedi: Hocam key satma işi yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Toptan key alıp satacaksanız önce siteye güven olması lazım biliyorsunuz insanlar her önüne gelen siteden alışveriş yapmıyor.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 1 Şubat 2022 #8 Fodenist dedi: İnsanlar her önüne gelen siteden alışveriş yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Yapıyormuş. Aşağıdaki konuda dolandırılan onlarca kişi var. Teknolojigo sitesi güvenilir mi? Tknolojigo.com'da Samsung A71 3200 TL civarı Note 10 Lite 3758 TL bu ürünlerin 2.el olabilir mi alişveriş yapan var mı? www.technopat.net
Fodenist dedi: İnsanlar her önüne gelen siteden alışveriş yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Yapıyormuş. Aşağıdaki konuda dolandırılan onlarca kişi var. Teknolojigo sitesi güvenilir mi? Tknolojigo.com'da Samsung A71 3200 TL civarı Note 10 Lite 3758 TL bu ürünlerin 2.el olabilir mi alişveriş yapan var mı? www.technopat.net
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.169 Çözümler 8 2 Şubat 2022 #9 384311 dedi: Yapıyormuş. Aşağıdaki konuda dolandırılan onlarca kişi var. Teknolojigo sitesi güvenilir mi? Tknolojigo.com'da Samsung A71 3200 TL civarı Note 10 Lite 3758 TL bu ürünlerin 2.el olabilir mi alişveriş yapan var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Haydaa bu nasıl konu böyle. 1 saattir içinden çıkamıyorum şimdi de zerre shop olaylarını gördüm biraz da onlara bakayım ahaha.
384311 dedi: Yapıyormuş. Aşağıdaki konuda dolandırılan onlarca kişi var. Teknolojigo sitesi güvenilir mi? Tknolojigo.com'da Samsung A71 3200 TL civarı Note 10 Lite 3758 TL bu ürünlerin 2.el olabilir mi alişveriş yapan var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Haydaa bu nasıl konu böyle. 1 saattir içinden çıkamıyorum şimdi de zerre shop olaylarını gördüm biraz da onlara bakayım ahaha.