Zywo0 Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Çözümler 1 2 Eylül 2024 #1 Word Excel PowerPoint uygulamalarını açtığımda sürekli bu sorun çıkıyor karşıma. Dosya Ekleri indir.jpg 7,4 KB · Görüntüleme: 71
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.802 Çözümler 70 Yer İzmir 3 Eylül 2024 #2 Tekrardan Office i yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Zywo0 Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Çözümler 1 3 Eylül 2024 #3 magicspears dedi: Tekrardan Office i yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Tek kullanımlık lisans key satın aldım. Silersem tekrar kullanamam. Artı 0 Eksi
magicspears dedi: Tekrardan Office i yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Tek kullanımlık lisans key satın aldım. Silersem tekrar kullanamam.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.802 Çözümler 70 Yer İzmir 3 Eylül 2024 #4 Zywo0 dedi: Tek kullanımlık lisans key satın aldım. Silersem tekrar kullanamam. Genişletmek için tıkla... Silme değil tekrar yükleme yapın. Setup açıldığında onar seçeneği varsa onu deneyin. Bir de hata kodu vb. bir uyarı varsa onun için de çözüm bulunabilir. Artı 0 Eksi
Zywo0 dedi: Tek kullanımlık lisans key satın aldım. Silersem tekrar kullanamam. Genişletmek için tıkla... Silme değil tekrar yükleme yapın. Setup açıldığında onar seçeneği varsa onu deneyin. Bir de hata kodu vb. bir uyarı varsa onun için de çözüm bulunabilir.