Neden 1.Dünya savaşındaki Türkiye'yi anlatan bir oyun yok?

Battlefield 1'de Osmanlı olarak oynayabilirsiniz çok istiyorsanız. 2.Dünya Savaşı'ndan bahsediyorsanız Türkiye'nin neredeyse hiç bir etkisi olmadı İsmet İNÖNÜ sayesinde. İyi ki de olmamış çok fazla kayıp olurdu.
 
COD Cold War'ın bir bölümü Trabzon'da geçiyordu. Türkçe dil desteği bile adamlar getirmedi o oyuna. COD serisinde gelmez böyle şeyler. Belki Microsoft bir şeyler yaparsa yapar satın alımdan sonra onu da zannetmiyorum.
 
1.dünya savaşında birçok savaşta osmanlı kaybetti 1.dünya savaşını anlatıp icerisinde osmanlı olan bir oyun yapabilirler. Ayrıca 1.dünya savaşında osmanlıydı Türkiye değil.
 
Battlefield 1 var. Orada Osmanlı olarak savaşabiliyorduk. Ayrıca Nazi Almanya'sı 1. Dünya Savaşı'nda değil 2. Dünya Savaşı'nda vardı. Sadece Osmanlı için bir oyun çıkartmak firmayı çok büyük zarara sokar. Çünkü sadece Türklerin ilgisini çeker ama Türkiye'deki gençlerin %60-70'i falan Youtube'den izlemekle yetinir.
 
Özellikle Türklere hitap eden bir oyun yapmaları için Türkiye'de oyun sektörünün gelişmiş olması lazım. Türkiye'de insanlar oyunları satın almayıp korsan olarak indirdikleri için Türkiye'de oyun oynanmıyor gibi gözüküyor.
 

Geri
Yukarı