Darktower
Gigapat
- Makaleler
- 13
Son zamanlarda Yandex kullanan üyeler görüyorum. Sürekli sadece 32-Bit sürümü olan bir tarayıcı kullanmamalarını söylüyorum ama dikkate almıyorlar. Muhsin Bayram daha önceden bu konu hakkında güzel bir makale yazmış. Yandex ve 32-Bit sürüm tarayıcı kullananların bakmasını öneririm.
www.technopat.net
Windows’un 64-bit sürümlerinin daha güvenli olduğu artık evrensel bir gerçek. Aynı durum Chrome için de geçerli. Popüler tarayıcının 64-bitlik sürümü, 32-bitlik kardeşinde olmayan ek güvenlik özelliklerine sahip. Bunlardan en önemlisi, Google’ın açıklamasıyla, nesnelerin bellek düzenini hedef alan zayıf noktalara karşı fazladan koruma sağlaması. - Makale içinden bir alıntı.
İşlemcisi 64-Bit destekleyen ama bellek miktarı 2 GB olanlara ise Linux işletim sistemlerini öneririm. Bazı Linux işletim sistemleri, çok düşük kaynak tüketiyor. Bu işletim sistemlerinden 64-Bit sürüm yükleyip, 64-Bit tarayıcı kullanabilirsiniz.
www.technopat.net

Neden Google Chrome 64 Bit Kullanmalısınız? - Technopat
Google Chrome performanslı ve güvenli bir tarayıcı ancak 64 Bit sürümü daha da avantajlı. Internet Explorer'ın evrensel şaka malzemesi olduğu, Mozilla

İşlemcisi 64-Bit destekleyen ama bellek miktarı 2 GB olanlara ise Linux işletim sistemlerini öneririm. Bazı Linux işletim sistemleri, çok düşük kaynak tüketiyor. Bu işletim sistemlerinden 64-Bit sürüm yükleyip, 64-Bit tarayıcı kullanabilirsiniz.

Eski Bilgisayarlar İçin En Hafif 15 Linux Dağıtımı - Technopat
Eski bilgisayarlar için en hafif 15 Linux dağıtımına sizlerle beraber göz atıyoruz. Günümüzdeki işletim sistemleri bilindiği üzere artık eski zamanlardaki

Son düzenleme: