Neden AMD'ye sürücü problemleri yüzünden laf atılıyor?

Şu WattMan hatasını çözenin kölesi olurum 3 yıldır çekiyorum. AMD ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana hele o bazı driverlarda input-lag olabiliyor delirirsin. Kronik sorunlular. Fiyatları babasının hayrına indirmiyorlar ki bir şeylerden kısıp kartı maymuna çeviriyorlar.

Hatanın yazılımsal olduğuna emin misiniz?

AMD işlemci konusunda güzelde ekran kartı düzenini bir türlü oturtamadı. Bir aralar R9 380X ekran kartım vardı çok memnundum çok sorunsuzdu o dönemki çıkan tüm AMD serileri güzeldi. Sonra 1660 ardından 3070 sürecim oldu ve bundan sonra da Nvidia tercih edeceğim çünkü ben bu geçişleri yaparken aynı rakip AMD kartları alanlar nedense pek memnun değil hatalar ısınma sorunları garip garip olaylar belki düzelir ama sanmıyorum AMD düzgün bir sıfırdan yeni kartlarla seri güncellemesi yapacaktır yazılım ile sanmıyorum bu hataların çözüleceğini.

Çete savaşı çıktı aw

Yav şu kavgayı bi bitirin artık.
Evet AMD'de yazılım sorunu var ama çözülebilen bir şey wattman alınca kart ölmüyor. Sırf bir yazılım için o kadar para vermeye ne gerek var? Hem daha fazla para verip daha fazla enerji tükemeye ne gerek var? Ha hadi ben yayıncıyım iş yapıyorum falan diyorsan NVIDIA al tabiki. Ama sırf oyun için alıyorsan kartı AMD al geç yani. Ben tarafsız bir insanım. Yayın yapacak olsaydım 3080 alırdım ama sadece oyun oynuyorum ve 6900XT aldım.

He birde şimdi gelipte bana 'NVIDIA'da RT var nasıl oyun için AMD alıyorsunuz' demeyin.

Bu Wattman diyip durduğunuz şey ne? Ben RX580 kullanırken de görmedim şu anda da görmüyorum. Nasıl bir şey nerde görmem lazım bunu?
Ayrıca marka takıntısı olanları da anlamıyorum. Elimden GTX680 de geçti RTX2070 de, RX580 de geçti RX6900XT de. Hiçbiri gram sorun çıkartmadı. Ya dandik anakartlar kullanıyorsunuz ya şansınıza sürekli sorunlu cihaz geliyor ya da sallıyorsunuz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…