@PcKologX Okuma ve değerlendirme becerini geliştirmen gerek. AMD'yi savunan bir şey yazmış mıyım tekrar bak. Attığın videodaki kartı zaten değiştirmişler ve değiştirdikten sonra kullanıcının problemi çözülmüş. Sıkıntı sürücüde miymiş sence? Kartta problem varsa en garanti yolu değişim veya iade istemek. 3DMark testleri bu işin duayeni. Bu testleri problemsiz geçiyorsa genellikle kartlar sağlamdır. Yine de kesinlikle sağlamdır yazmamışım. AMD kartların PSU'ya daha duyarlı olduğunu, bu sebepten farklı bir PSU ile deneyin yazmışım. Öneri vermek de suç. Bunda bir problem mi var? AMD partnerlerinin iade ve değişim istatistiklerini paylaştıkları verilere göz atarsan ne derecede düşük olduğunu görebilirsin *NVIDIA fanboyu* arkadaş. Sanıyorsun ki herkes problem yaşıyor veya yaşayacak. NVIDIA alınca herkes sıfır sıkıntı mı kullanıyor sanıyorsun? En basitinden NVIDIA forumunu gezebilirsin. Belki at gözlüklerini çıkarmana yardımcı olur.
@PcKologX O zaman bu hala PSU seçeneğini geçerli kılar. Garantideki testlerin doğruluğunu da. Bir kart bir yerde problem çıkarıp diğer yerde sağlam çıkamaz.
Bu konuya açılan konulardan referans alarak bakmamız doğru olmaz.Okuduğunu da anlamıyorsun garip diyorum ki aynı sisteme Nvidia kart takınca adam 10 saat Tarkov oynuyor hiç bir şey olmuyor. AMD kart takıyor görüntü gidiyor PC reset tuşuna basıyor Wattman hatası veriyor yazılım. Aynı kartı başka PC'ye takıyor yine wattman yiyor..
Sen diyorsun ki PSU bozuk.. Bozuk olan düşünce yapın, bu arada evet ben bir fanboyum ama Nvidia'nın değil teknolojinin ve stabilitenin.. FPS'in değil..
Her foruma F5 attığımda savunduğun şeyin travmasını görmekteyim üzülüyorum.. Ayrıca çok yazık..
Eki Görüntüle 1631113
Bu konuya açılan konulardan referans alarak bakmamız doğru olmaz.
Bakarsak :
RTX3060 sistem düşük FPS
i7 işlemci 11. nesil ve RTX3060 var ama CS:GO'da maximum 300 FPS alıyorum. GTX1650 Ti olan arkadaşım benden yüksek alıyor, nasıl düzeltebilirim?www.technopat.net RTX 2080 sistemde FPS düşüyor
Öncelikle selamlar herkese. i9 9900K işlemcim, RTX 2080 ekran kartım, 8x2 3600 MHz RAM'lerim ve Z390 anakartım var fakat FPS düşmesi yiyorum sürekli. Mesela örnek vereyim: Warzone oynarken 150-170 arası FPS alıyorum fakat oyunun can alıcı yerlerinde bir anda oyun kitleniyor, FPS 0 oluyor...www.technopat.net 5600X RTX3060 sistemde ani FPS dropları oluyor
Arkadaşlar sistemim R5 5600X, RTX 3060 olmasına rağmen oyunlarda FPS düşmesi yiyorum. Random aralıklarla ekran kartımın ve işlemcimin MHz düşüyor. Isınma sorunu yok. İşlemcim maksimum 65, ekran kartım maksimum 71 dereceye çıkıyor. Bu sorun nereden geliyor? Yazılımsal olduğunu düşünüyorum...www.technopat.net RTX3050 oyunlarda düşük FPS ve kasma
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarı aldığımdan beri oyunlarda düşük FPS ve biraz kasma sorunu yaşıyorum. Mesela AC Origins 30-40 FPS'lerde genelde ekranı nereye çevirsem kasıyor oyun hiç akıcı değil, Far Cry 5 60-80 FPS arası alıyorum ama oyun yine de akıcı olmuyor bazı yerlerde 40-45 FPS'ye...www.technopat.net RTX3050 eFootball 2022'de kasıyor
ASUS TUF laptopum var. Intel Core i5 11400h 8 GB RAM 512 GB SSD RTX3050 eFootball 2022'de FPS'i 60'a sabitliyorum ama sık sık düşüşler oluyor. Oyunu kurduğum diskte 60 GB boş yer var. Kasma olması normal mi acaba?www.technopat.net 11400F RTX3050 sistem donup reset atıyor
Arkadaşlar Valorant'dan çıktıktan sonra masaüstüne geçtim, bir anda mouse ikonu dondu ve bilgisayar ekranı kapanıp reset attı, sistemi daha yeni topladım 2 hafta oldu.www.technopat.net RTX 3070 sistemde FPS düşmesi
Eski Monster bilgisayarımda olmayan ancak yeni topladığım kasalı bilgisayarımda karşıma çıkan bir sorun. LoL'de bile aşırı bir FPS sorunu yaşıyorum bundan dolayı tekrardan format atmaya karar verdim. Formattan sonra ya da önce yapmam gerekenler nelerdir? Hangi driverları kurmalıyım, biosda hangi...www.technopat.net RTX 3070 sistem düşük FPS
Selam arkadaşlar. Ben Valorant, CS:GO gibi oyunlarda düşük FPS alıyorum. Sizce sebebi ne olabilir? Sistemim; Gigabyte Aorus X570 Elite. Palit Gaming Pro OC RTX 3070. Corsair 16 GB 3200 MHz RAM. Ryzen 5 3600XT. Windows 10 Pro. Valorant'ta FPS'im 100'lere kadar düştüğü oluyor bazen.www.technopat.net RTX 3080 FPS düşüşü
Merhaba, Gigabyte 3080 RTX ekran kartına sahibim. RDR2 2K'da Full ayarlarda 40 FPS'lere düşüyorum. İzledigim videolarda 80 90 FPS'lerde sabit geziyorlar. Bunun nedeni ne olabilir? FurMark testim score: 11962 points (199 FPS, 60000 ms)www.technopat.net RTX 3080 düşük FPS
Merhabalar 2 gün önce şu tarz bir durumla karşılaştım. Bilgisayarımı açtım ve her zaman ki gibi FiveM'e girdim fakat oyunda her zamankinden biraz daha düşük FPS aldıgımı fark ettım. Serverdan kaynaklı olabılecegını dusunerekten farklı oyunlarda vs. de test ettım fakat aynı problem onlarda da...www.technopat.net RTX 2080 FPS düşmesi
i7 7700, RTX2080 ve 16 GB RAM var elimde ama son Windows 10 Update ve anakart Update ve CMD ile CPU 100 kullanıldığı için kod tavsiyesi denedim. Bunlardan beri FPS düşmesi yiyorum CS'de ve bugün Cyberpunk çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Virüs tarattım temizlettim görev yöneticisinde, disk de...www.technopat.net RTX 2080 FPS Sorunu
Selam arkadaşlar. ETS 2 ve ATS'de düşük FPS alıyorum. Özelikle şehirlere girince FPS düşmesi oluyor. Sistemim: İntel İ7-4770 3.9 GHz Kingston DDR3 1600 MHz RAM Ekran Kartı: ASUS Rog Strix RTX 2080 Anakart: ASUS H81M-PLU SSD: Samsung 840 Evo PSU: 1050 Watt 80+ Gold Serisi Xigmatek HDD: 1...www.technopat.net RTX 2060 FPS düşmesi
RTX 2060 kullanıyorum. Her oyunda grafik değiştiğinde veya sahne değişikliğinde FPS düşmesi yiyorum. Sorun ne olabilir? Ryzen 3600 kullanıyorum. 16 GB RAM ve SSD var. 452.06 sürümü kullanıyorum ekran kartında.www.technopat.net RTX 2080 Ti sistemde FPS düşüyor
İslemci Ryzen 9 3900X. Ekran karti 2080 Ti. RAM 16 GB 3600 MHz. PUBG oynarken FPS birden 90-100 kadar dusuyor. 1080p oynuyorum mecburen FPS iyi almak için. Bunun nedeni PSU olabilir mi acaba? 600W +80 Plus PSU bana yeterli gibi geliyor. Bu FPS düşüşlerniin nedeni nedir acaba?www.technopat.net i5 10600 RTX 2060 düşük FPS
Oyuna genellikle drop giriyor, ağır oyunlarda. Bir de ben bu sorunu kasadan dolayı düşünüyorum, kasam Frisby FC 9270 g. Sistem özelliklerim: Kasa: Frisby FC 9270G. İşlemci: i5 10600. Anakart: MSI MPG Z490 GAMING Plus. Ekran kartı: MSI RTX 2060 Ventus. SSD: Samsung 860 Evo 500 GB. RAM Kingston...www.technopat.net RTX 2060 FPS düşmesi
Arkadaşlar bazı oyunlarda ani FPS düşüklüğü yaşıyorum . Örneğin; Star Wars: Jedi fallen Order'da VSync açık halde 75 FPS'de oynarken arada takılmalar meydana geliyor ve FPS 75'den 60'a 65'e falan düşüp tekrar düzeliyor. FPS değerlerine Steam'in kendi ayarlarından açarak bakıyorum sol üstte...www.technopat.net
Tamamen Windows kaynaklı yazılımsal hatalardır. Bu yüzden bu rehberi çektim bu kadar uğraşmışken videomu ilette sana zahmet sorunlarını çözsünler
İnsanlara kendiniz de yardım edebileceğiniz gibi reklamınızı da kendiniz yapabilirsiniz. Video çekmeye üşenmediğiniz gibi o konulara gidip yardım etmeye de üşenmeyin.Tamamen Windows kaynaklı yazılımsal hatalardır. Bu yüzden bu rehberi çektim bu kadar uğraşmışken videomu ilette sana zahmet sorunlarını çözsünler