Neden AMD'ye sürücü problemleri yüzünden laf atılıyor?

İnsanlara kendiniz de yardım edebileceğiniz gibi reklamınızı da kendiniz yapabilirsiniz. Video çekmeye üşenmediğiniz gibi o konulara gidip yardım etmeye de üşenmeyin.
O konulardaki problemleri bu videonun çözebileceğini düşünmüyorum.

PC performans arttırma ile bunun ne alakası var 🤣. O kadar kart aldık bir de yazılımsal sorunlarla uğraşmayalım, sonuçta NVIDIA= tak, çalıştır değil mi (!).

İnsanlara kendiniz de yardım edebileceğiniz gibi reklamınızı da kendiniz yapabilirsiniz. Video çekmeye üşenmediğiniz gibi o konulara gidip yardım etmeye de üşenmeyin.

Mesela sistemi doğru kurmayı bilmeyen OEM PC yazılımı nasıl kurulur sürücü gibi ayrıntılara dikkat etmeyen kişilerin yaşadığı FPS düşüşleri bunları sebebi.

Bana gelen sistem müşterinden bu haldeyken bu hale geçiyorsa donanım değiştirmeden vardır bir yanlışları değil mi?

Ekran görüntüsü 2023-01-13 004228.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela sistemi doğru kurmayı bilmeyen OEM PC yazılımı nasıl kurulur sürücü gibi ayrıntılara dikkat etmeyen kişilerin yaşadığı FPS düşüşleri bunları sebebi.

Bana gelen sistem müşterinden bu haldeyken bu hale geçiyorsa donanım değiştirmeden vardır bir yanlışları dimi.

Eki Görüntüle 1631124
Yardıma ihtiyaç duyduğumu söylediğimi hatırlamıyorum. Sadece madem bilgilisiniz o zaman diğer insanlara yardım edin dedim.

Yardıma ihtiyaç duyduğumu söylediğimi hatırlamıyorum. Sadece madem bilgilisiniz o zaman diğer insanlara yardım edin dedim.

İçerik üretmek ve rehberler hazırlamak bir yardımdır zaten. Tek tek konulara girip kendi içeriğimin reklamını yapacak değilim. Bilgiye aç olan yardım arayan google'da sorgular arar içeriği bulur sorununu çözer.

Neyse herkesin kendi parası kendi tercihi kendi sorunu isteyen istediğini alsın benlik bir sorun yok. Teşekkür ederim sohbet için Wattman'sız günler dilerim.

Ben şahsen NVIDIA ve AMD kartlar kullandım. İlk AMD kartım RX 480'di. Bu kartta gerçektende watman sıkıntıları mevcuttu. Nerede hata vereceği belli olmuyordu. Ama şöyle de bir şey vardı. Uzun yıllar kullandığım 750 Ti kartımı satıp aynı paraya 2.el RX 480 almıştım. Performans artışını gördükten sonra bu skıntılara katlanmıştım. Sonrasında RX 6600XT satın aldım. 6 ay kadar kullandım ve neredeyse hiç hata almadım. Sonrasında ise 6700XT'ye geçiş yaptım. Aynı şekilde bu kartta da hiçbir hata almadım. Sürücü olarak hala NVIDIA kadar stabil değil ama. Tarayıcılarda özellikle video izlerken saçma şekilde shutter sıkıntıları olabiliyor. Çift monitörde 165 Hz ve 60 Hz kullanımda, 60 Hz olanda bazen sapıtmalarda olabiliyor. Ama yine gel gelelim fiyat olayına. Ben bu kartı alırken 3060 Ti ve 3070 modellerinden daha ucuzdu. Bahsettiğim sıkıntılarda büyük sorunlar değil. Yine olsa yine aynı kartı alırım. NVIDIA Türkiye tarafında sponsorluğa çok önem veriyor ve reklamını da her yerde yaptırıyor. AMD ise pek önemsemiyor bu işleri. En büyük hatası da bu bence. Hangi kart gözüme F/P gelirse onu almaya devam ederim ben.

İçerik üretmek ve rehberler hazırlamak bir yardımdır zaten. Tek tek konulara girip kendi içeriğimin reklamını yapacak değilim. Bilgiye aç olan yardım arayan Google'da sorgular arar içeriği bulur sorununu çözer.

Neyse herkesin kendi parası kendi tercihi kendi sorunu isteyen istediğini alsın benlik bir sorun yok. Teşekkür ederim sohbet için WattMan'sız günler dilerim.

Ben de sizin gibi bir Fanboy'a vakit harcayamayacağım. Sohbet için teşekkür ederim kazıklanmadığınız günler dilerim.

İçerik üretmek ve rehberler hazırlamak bir yardımdır zaten. Tek tek konulara girip kendi içeriğimin reklamını yapacak değilim. Bilgiye aç olan yardım arayan google'da sorgular arar içeriği bulur sorununu çözer.

Neyse herkesin kendi parası kendi tercihi kendi sorunu isteyen istediğini alsın benlik bir sorun yok. Teşekkür ederim sohbet için Wattman'sız günler dilerim.
Hazırladığınız rehberleri veya bilginizi paylaşmak reklam değildir. Her yardıma ihtiyacı olan Google'a yazmak zorunda değil ki forumda bunun için var zaten.

1650 ile Wattman alacağımı sanmıyorum ben de iyi günler dilerim.

Sorun geçmişten kaynaklanıyor. Özellikle 400 ve 500 serilerinde yazılım sorunlarından şikayetci çok kişi vardı. Tabii her nesilde bu sorunlar daha da azaltı dı ama bir kere adın çıkınca oyun bozuk olsa karta suç bulunuyor. Ben RX590 ve 5700XT kullandım çok bir sorunda yaşamadım tek tük diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı