Anlatamadım ben, belki siz anlatırsınız.Bir firmanın değil, cebinizin fanboyu olun derim.
Anlatamadım ben, belki siz anlatırsınız.Bir firmanın değil, cebinizin fanboyu olun derim.
Hatanın yazılımsal olduğuna emin misiniz?Şu WattMan hatasını çözenin kölesi olurum 3 yıldır çekiyorum. AMD ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana hele o bazı driverlarda input-lag olabiliyor delirirsin. Kronik sorunlular. Fiyatları babasının hayrına indirmiyorlar ki bir şeylerden kısıp kartı maymuna çeviriyorlar.![]()
O daha kötü bozuk kart satıyorlarHatanın yazılımsal olduğuna emin misiniz?
Psu thermaltake 1200 wPSU kaç watt hocam? Yazılımla ilgili olduğuna emin misiniz? Tüm suçu yazılıma atmayın.
Bazen çok değişik mesajlar görüyorum, adam AMD alınmaz önermiyorum sürücüleri sorunlu demiş, ya arkadaş kim öğretti size şu sürücüleri sorunlu sözünü, her şeye sürücü sorunları var yazıyorlar anlamıyorum. Sürücü sorunluysa DDU ile sil bir önceki sürücüye geç. NVIDIA'da da zaman zaman böyle hatalar oluyor ama bir kere ağızlara düşmüş AMD sürücü sorunu diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.