Neden anime izlenir veya oynanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda animeye yakın tek film izledim samuray jack çaktırma onuda samuray cenk diyordum tahta kılıç alıp köyde ot mot kesiyordum ulan ah be ne günlerdi.

@Samotne Ciasteczka para yağdırmaya örnek olması için söyledim. Nasıl desem, bu kitlelerde artık bağımlılık olduğu için önlerine konulan her şeyi tüketmeye ve para harcamaya hazırlar. Neyse hazır simp ve streamer demişken virtual youtuberlere para akıtan weebler de var. Youtube'da tonla anime streamer var şimdi de aynı son dönemlerde popüler olan Gawr Gura gibi.

Hoş çoğu orta yaşlı erkekler tarafından kontrol ediliyor ama olsun, ilüzyon yeterli.

Anime izlemelerinin sebebi belki ilgi alanlarına girdiği için olabilir.

@kino simplerin hepsi direkt yıkık, orta yaş erkekler zaten.

Konu kayıyor, neyse.

Benim tanıdığım var. Günde 3 manga bitiriyor. Üstüne izlediği animelerde easter egg aramak için tekrar izlediği bölümleri izliyor. Yalnız o mu hiçte değil Japonca öğrenmeye çalışıyor. Animeden bir karakter ismi verdi eksik söyledim diye bana küstü. Öyle bir kitlede var.
Benim tanıdığım var. Günde 3 manga bitiriyor. Üstüne izlediği animelerde easter egg aramak için tekrar izlediği bölümleri izliyor. Yalnız o mu hiçte değil Japonca öğrenmeye çalışıyor. Animeden bir karakter ismi verdi eksik söyledim diye bana küstü. Öyle bir kitlede var.

Allah'sız buğra vol 2 diyorum kendine.

O arkadaşına tek bir lafım var.
1603631682347.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı