Neden anime izlenir veya oynanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumları okudukça halime şükrediyorum.
 
Bence 2 Side birbirinden kötü :D. (Ardayı linçleme operasyonu başlıyor .d)
Bir şeyin kötü olduğuna kanaat getirebilmen için önce onu tanıman, benimsemeye çalışman lazım. Bunları yaptıysan tamam, düşüncene saygı duyarım. Ama dediğin şey işte önyargı oluyor. Bu birinin sana "Şırdan yiyelim bir ara, merak ettim nasıl." demesi ve senin yememiş olduğun halde "Para verdiğine değmez b*k gibi tadı var." demen gibi birşey. Umarım güzel ifade edebilmişimdir.
 
a06fe237110e6da70fefe36b99f3c681.gif
 
Bir şeyin kötü olduğuna kanaat getirebilmen için önce onu tanıman, benimsemeye çalışman lazım. Bunları yaptıysan tamam, düşüncene saygı duyarım. Ama dediğin şey işte ön yargı oluyor. Bu birinin sana "şırdan yiyelim bir ara, merak ettim nasıl." Demesi ve senin yememiş olduğun halde "para verdiğine değmez b*k gibi tadı var." Demen gibi bir şey. Umarım güzel ifade edebilmişimdir.

Dostum onu benimsesem zaten weeb olurum bende bundan nefret ediyorum.
 
Dostum onu benimsesem zaten weeb olurum bend bundan nefret ediyorum.
Benimsemekten kastım gecen gündüzün anime olsun değil, git bi anime önerisi bak, gözüne güzel geleni izle 1 sezon. Sarmazsa bırakırsın. Ben fan olmaya karşıyım zaten, anime dediğin arada zevkine dizi gibi izlenir. Ne gerek var bu kadar cıvkını çıkarmaya?
 
Çünkü güzel.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı