Dostum APK mantığına girersen Jailbreak olayı da var. İkisini de tavsiye etmem güvensiz durumlar.Nasıl göremediniz? Android mağazasında 20 TL olan şey APP Store üzerinde en az 40 TL.
Android demek rahatlık demek, istediğin uygulamayı, istediğin şarkıya para vermeyerek, daha uzun pil süresi, uygulamaların App Store'a göre daha ucuz olması, APK indirme gibi birçok neden var. İstediğim zil sesine bile para vermek zorunda mıyım?
Marka ile kız arkadaş bağlantısı yapan gördük ya artık hiçbir şey beni şaşırtmaz.
Bende APK kesinlikle her zaman güvenli olduğunu düşünmüyorum ama yıllardır indiriyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı.Dostum APK mantığına girersen Jailbreak olayı da var. İkisini de tavsiye etmem güvensiz durumlar.
Telefon kullanıcının, telefonu satan kişinin değil.Eski sürüm uygulamalar güvenlik açıklarıyla doludur, play store'dan kaldırılan bir uygulamayı yüklemek de yasal değildir savunulacak bir tarafı yok bu konunun pek.
Bende APK kesinlikle her zaman güvenli olduğunu düşünmüyorum ama yıllardır indiriyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
Telefon kullanıcının, telefonu satan kişinin değil.
Gerekli uyarıları verdikten sonra güvenlik açığı verebilecek bir iş yapmak istiyorsam sorumluluk bende, satan da değil. Peki eğer sorumluluk benim ve telefon benim ise neden satan kişi benim ne yaptığıma karışıyor?
Öncelikle M1 işlemci ARM mimarili dolayısıyla x86 mimarili uygulamalarda elde edilmesi gereken performansı yakalayamaz. Diğer bir mevzu, benchmark skorları. Benchmark skorlarında Geekbench'in AArch64 ile yapılan testlerinde tek çekirdek performansı ne kadar yüksek çıksa da, çok çekirdekte arada muazzam bir fark var.Şimdi şöyle öncelikle ben doğrudan elimdekilerle örnek verdim emin ol 7700k değil de 11700K'ya MacBook Pro'nun yarı fiyatına satın alıp üstüne bir de 1000-2000 TL arası bir sıvı soğutma almış olsaydım sonuç özellikle tek çekirdekte farksız, çok çekirdekte de benzer oluyor.
7700K'nın tek çekirdek 1444, 5975 çok çekirdek skoru, (90W)
11700Kf'nın tek çekirdek 1603, 10131 çok çekirdek skoru, (95 W)
M1'in tek çekirdek 1739, 7812 çok çekirdek skoru var. (15 w~)
Ayrıca ARM uygulama ile X86 uygulamaların aynı işlemlerini yaptığı halde bahsediyorum bu 2'ye 3'e kat farklarından ki,
Benchmark uygulaması X86 mimarisinde çalışıyor.
Adamın Apple marka telefonu var 2 kız arkadaşı oldu. Benim 35-40 tane oldu. Hawli...