Neden Apple'ın fanboyluğunu yapıyorlar?

Oyun konusunda da ben ekleme yapayım. iOS oyun performansı olarak her zaman altını çiziyorum her zaman önde oldu. Fortnite Mobile ilk olarak IOS'a çıktı. PUBG Mobile ilk olarak IOS'ta aktif oldu. Apex Legends'ta öyle olur bence. Külüstür iPad 5 bile Fortnite'da sabit 30FPS veriyordu. Ta ki engellenene kadar.

Oyun konusunda da ben ekleme yapayım. iOS oyun performansı olarak her zaman altını çiziyorum her zaman önde oldu. Fortnite Mobile ilk olarak IOS'a çıktı. PUBG Mobile ilk olarak IOS'ta aktif oldu. Apex Legends'ta öyle olur bence. Külüstür iPad 5 bile Fortnite'da sabit 30FPS veriyordu. Ta ki engellenene kadar.
Çocuğun 20 yılda 2 kız arkadaşının olmasının sebebi libidosunun azlığı değil, bildiğin beceriksizliği.

Adamın cinsel ilişkisini de bağla bari marka fanboyluğunada tam olsun.

Gameloft bile dokunmatikler çıkınca ilk iPhone ve iPod Touch'a çıkardı oyunları, 1-2 sene sonra Android kullanımı artınca ikisinede ağırlık verdi. Ama yine iPhone'lara daha önem verdi şuan App Store'de olup Android'de olmayan 4-5 oyun var.

Fanboyluğun nasıl bir şey olduğunu açıklayayım. Bu arkadaşım bir ara MacBook Pro almıştı. Pro şöyle harika böyle harika diye geziyordu. Ben de bir Dell oyun bilgisayarı almıştım bir gün karşılaştırma yaparken, bu konfigürasyonda bir Apple alabilmen için böbreğini satman lazım dedim. Bu lafımın üstüne "Bu normal MacBook değil Pro!" Dedi (hey Allah'ım) bunda Thunderbolt var dedi hatta bütün gün Thunderbolt şöyle iyi böyle acayip diye anlattı. Şimdi işin saçma kısmına geleyim. Çocuk o Thunderbolt portuna o bilgisayarı satana kadar bir ses kartı alıp takmadı bile, boş kaldı port ömrü boyunca. İşte böyle bir beceriksizlik örneğidir Apple fanboyluğu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mobil oyunculuk ile hiç aram yok ama yakın zamanda başıma gelen bir olaydan bahsedeyim arkadaşım Xiaomi Note 9 veya Note 9 Pro (tam hatırlamıyorum) aldı ocak ayı gibi 1 hafta kadar önce telefonunda YouTube'da çöktüğünü bir bakabilip ilgilenmemi istedi ben de telefonda yapabileceklerimi yapmayı denerken telefonun bildiğin ayarlar uygulamasına girdiğimde reklam gördüm. Basbaya YouTube'da kanser eden cinslerinden Orta Asya uygulamarının birisinin reklamı vardı sorduğumda telefonu aldığından beri belirli aralıklarla geldiğini söyledi. Böyle bir durumla ilk kez karşılaştığım için telefonda virüs olduğundan şüphelenip sıfırlarken bir taraftan araştırma yaptım herkesin 10 numara güvenli telefon diye savunduğu Xiaomi bildiğin ayarlar uygulamasının içine reklam alıyormuş.
Bu arada her şeyi denedik sorun devam ediyor eğer YouTube'da çökme sorunu yaşayıp çözmüş olan varsa çözümünü iletirse çok sevinirim.

Vallahi bilgisayarlarından bende memnun değilim. Yazılımlarına alışamadım bir türlü ya.

İsterse telefonun içine i9 takalım yazılımı Android olduğu sürece gram performans beklemiyorum. Şu an M.20'den yazıyorum. Telefon iyi hoş ama bir babamın iPhone 7'sine bakıyorum hala taş gibi. İlk çıktığı zaman almıştı. Benim telefon taş çatlasın 2 yıllık. Android dayanmıyor. Özellikle Apple iPhone 12'ler ile birlikte sağlamlıkta zirveye oturdu. YouTube çökme sorunu bende de vardı. YouTube'u silip tekrar yükleyin sonra play Store'dan çıkış yapın sonra tekrar giriş yapın bir güncelleme gelecek onu indirin.

Bak rol-model marka Apple da olsa Xiaomi de olsa insan kullanmayacağı bir şeyi alıyorsa ve buna hayat kalitesini etkileyecek düzeyde para veriyorsa düşüncesizdir ve yer yer ahmaktır. Ama sen bütün Apple sevenlere sallıyorsun, bu yanlış.

Eğer bir şey bir markayı kötü olan rakibinden daha iyi yapıyorsa o marka iyi değil kötünün iyisidir.

Bilgisayarlarını ne için kullanmaya aldığın çok önemli örneğin ben de tercih etmiyordum ve bana uygun bulmuyordum ancak gerek üniversitede rahatlıkla not alacak, rahat taşınacak, şarj ile uğraştırmayacak ve sessiz çalışacak bir dizüstü aradığında MacBook dışında bir model kalmıyor ki bunun üstüne mobil uygulama geliştiriyordum, Xcode ilaç gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…