Neden Apple'ın fanboyluğunu yapıyorlar?

Kaç yıllık iPad mini 2 kullanıyorum. Hala takır takır çalışıyor daha geçen sene güncellemeyi kestiler. Aynı marka Samsung ve ya başka marka tabletler fişi çekeli 4-5 yıl oluyor. iOS çok çok iyi çalışıyor. Şimdi ben bunu nasıl övmeyeyim?
 
iOS satıyor Apple iPhone-iPad değil. Şimdi Android iOS kadar optimize edilmiş sistem olsa zaten iPhone-iPad almanın anlamı kalmaz. Bir de depolama hızı var, o konuda Apple iyi.

Pardon? Yeni iPad Pro M1 çipe sahip. Hem diğer çiplerininde ne yaptığını gördük zaten. Donanımında en az yazılım kadar önemi var.
 
Arkadaşlar çok güzel cevaplar yazmış ben hiç yazmayacağım. Burada fanlık yapan yok sırf ''şayomi'' ucuz diye arkasından koşuyorsunuz o kadar. Asıl fan sizsiniz desek yeridir. Parası olan alır olmayan almaz bu kadar kolay aslında. 10 Bin TL param olsa gidip Samsung almam şahsen. :D
 
Bu da bir artı da fazla pahalı.

Son kez fiyatıyla ilgili sana şunu söyleyeceğim, hangi marka Android telefonu aldıktan 1-2 yıl sonra ikinci el piyasasında yarı fiyatının üstüne satabiliyorsun?
iPhone X'ler piyasaya 5.999 TL'den girmişti bundan 3.5 yıl önce ikinci elleri 5.000 TL civarında hâlâ iPhone X'i (herkesin bozuk dediği şu iPhone bu arada.) Eskiyen kişiler satıp üstüne giriş seviyesi Android telefon payı (3.000 TL) koyup sıfır 12 mini alabiliyor şu anda.
Pahalıysa da 8.000 liraya ürün satıp 4 ay sonra 5.000 TL'ye düşüren Samsung güvensizliğinde fiyatları yok en azından belirli bir piyasası var.
 
Herhangi bir markayı övünce veya bir özelliğini anlatınca fanboyluk olmuyor. Cidden bu tarz konular da sıktı. Her gün aynı muhabbet.
 
3 sene evvel alınan S8+ güncellemesini kesti. Zaten laf olsun diye verilen güncellemelerdi. Güvenlik güncellemesi adı altında 800 mb.
Ama iPhone 7 hala güncelleme almıyor mu? Yanlışım varsa düzeltin.
Fanboy değilim, Apple olduğu için alanlarla da konuşmuyorum zaten. Ancak az model çıkartıkları için güncelleme atmaları çok iyi oluyor. Çentiği beğenmesem de bu özellik çok iyi :utanç:.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı