Neden Apple'ın fanboyluğunu yapıyorlar?

Benim çevremde iPhone sahibi olanlar, hava atmak amacıyla alıyor. Neresi havalı, anlamış değilim. Herhalde o logo havalı geliyor insanlara. Geçen biri bana "Bak iPhone aldım" dedi. Şaşırdım ve "Hayırlı olsun" dedim ama arkadaş daha çok ilgi bekliyordu galiba, çekti gitti. Biri sırf iPhone kullanıyorum demek için iPhone 4 aldı ya. Şahsen düşük donanımlı telefon bana 5 sene gidebildiği için pahalı telefona ihtiyaç duymadım. Elbette iPhone almak için mantıklı sebepleri olan insanlar var ama büyük bir kısım sadece hava atmak için alıyor. 12 çıktığında doğru düzgün oyun ve fotoğraf bile çekmeyen, sadece sosyal medyada takılan kişiler hemen 12 almaya kalktı. En azından çevremde bu şekilde oluyor. Ben, nesi havalı anlamadım.
 
iPhone telefonların çoğunun batarya kapasitesi az, yakın zamandan örnek verecek olursak iPhone 12 2815 mAh bir kapasiteye sahip. Ömrünün fazla ya da az olması hakkında bir fikrim yok fakat uzun sarj konusunda diğer markalardan geri kalıyor diyebilirim.
İphone cihazlar daha stabil olduğu için aşırı bataryaya gerek yok,İphonedaki 2500 mAh Androiddeki 4000-5000 mAh değere bedel.
 
IPad'leri gerçekten çok iyi, onun dışında MacBook'lar da iyi. Ama telefonlarına o kadar para vermeyi doğru bulmuyorum çünkü daha az fiyata sahip olup daha güçlü olan telefonlar var ve en az iPhone kadar performanslılar. İşletim sistemlerinin stabil olması dışında çok büyük bir özelliği yok bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı