M murtyccc Centipat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Zaten para verip aldığım araca neden vergi ödüyorum? Zaten alırken de vergi ödüyoruz, bunun sebebi nedir?
Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Zaten para verip aldığım araca neden vergi ödüyorum? Zaten alırken de vergi ödüyoruz, bunun sebebi nedir?
Adimi unuttum Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kahve satan birisi 9 Mart 2023 #2 Hükümete para lazım.
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 9 Mart 2023 #3 Devlet sana bu koşulları sağladığı için ona şükranlarını sunmalısın. Vergi ödemek de bir şükran yöntemi.
Devlet sana bu koşulları sağladığı için ona şükranlarını sunmalısın. Vergi ödemek de bir şükran yöntemi.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.171 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 Pioneer teybe Mercedes S600 alıcaz.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Mart 2023 #5 Karayollarının yapımı ve bakımı, hava kirliliğine sebep oldukları için toplu taşımaya yönlendirme ve yatırımda bulunma başlıca sebepleri. Neredeyse tüm ülkelerde araçlardan vergi alınır.
Karayollarının yapımı ve bakımı, hava kirliliğine sebep oldukları için toplu taşımaya yönlendirme ve yatırımda bulunma başlıca sebepleri. Neredeyse tüm ülkelerde araçlardan vergi alınır.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #6 Arabayı kullanabilmek için vergi ödüyorsun, orta çağdaki tımar sahiplerinin haraç ödemesi gibi. Normalde vergi halkın refah seviyesini yükseltmek için ödenir ama biz ömür boyu borç ödüyoruz sanki.
Arabayı kullanabilmek için vergi ödüyorsun, orta çağdaki tımar sahiplerinin haraç ödemesi gibi. Normalde vergi halkın refah seviyesini yükseltmek için ödenir ama biz ömür boyu borç ödüyoruz sanki.