Neden arkadaş edinemiyorum?

Benim de çok fazla arkadaşım yok, bir sevdiğim var, bir de 3-5 dostum. Derdini anlatabileceğin birisi çok önemli. Senin parçan olacak birisi çok önemli. 14 yaşındaymışsın dostum, yanlış anlama ama liseye geçince eminim ki iyi arkadaş bulacaksındır. Bir öneri vermek istiyorum; iyi niyetini kullanıp seni elinde kukla gibi tutanlardan uzak dur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden zavallı dediniz ki hocam? Bu arada 9. sınıfım. @439902 mesajları bir türlü alıntılayamıyorum, bu yüzden etiketliyorum kusura bakmayın.

Hocam 10. sınıfta bölüm seçip başka sınıfa geçtiğinizde arkadaş edinirsiniz ama size önerim yanlış anlamazsanız kız arkadaş biriktirin çünkü erkek arkadaş kolay birikiyor ve kolay sönüyor.

Not: Sakın kız arkadaşlarınızı sevgili olarak görmeyin, olmayında.
 

O yaşlardaki arkadaşlıklar pek uzun süreli veya gerçek olmuyor okul bittiğinde biter yani. Elbet karşına bir gün senin kafa yapında bir insan çıkar kız veya erkek farketmez. Eğer dışarıda birini gördün tanışmak istiyorsun onda da korkmayacaksın, utanmayacaksın, cesaretli olacaksın. Yani acaba beni tersler mi? Takmazsa ne olur? Yanında arkadaşları var gülerler mi? Gibi şeyler düşünme takma yani pek. Bunu da nasıl öğrenirsin sosyalleşerek.
 
Artık yalnızlıktan bıktım. Ben de içimi dökebileceğim, tüm dertlerimi anlatabileceğim birini bulmak istiyorum ama olmuyor. Sadece 3 tane sanalda arkadaşım var, onlar da şu aralar yazmayı bıraktı. Bundan 1-2 ay önce bir kız arkadaşım oldu, o da benimle 2 hafta oyuncak gibi oynayıp ayrıldı benden. Üstelik her gün nasılsın diye mesaj atıyor, amacını anlamış değilim cidden. Her neyse, konuyu saptırmayayım. Benim neden hiç arkadaşım yok? Herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ve oldukça iyi niyetli biriyim fakat hiçbir şekilde olmuyor. Tamam, sadece 1 tane arkadaşım olsun, yeter ki her derdimi paylaşabileyim. Ama o da yok. 🙁 bana bir akıl verin dostlar. Ne yapacağım bu yalnızlıkla?

Oyun oynuyorsan beraber oynayabiliriz. Benden fazla oyun bekleme sistemim kötü ama LoL oynayabiliriz. Bu arada şey de yanlış işte sırf birine acıdığın için arkadaş olmak falan. Birine gerçekten sevgi duyulmalı bence.
 

Geri
Yukarı