Neden artık güzel oyun çıkmıyor?

Flennax

Yoctopat
Katılım
23 Mayıs 2022
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Eskiden hiç sıkılmazdım telefon ya da bilgisayar başındayken. Oynanacak güzel oyunlar vardı çünkü. Fakat şuandaki oyunlara bakınca 30 dakika oynayıp sıkılıyorum. Sürekli bir oyun arama ihtiyacı içindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
 
Oyun oynarken neye göre keyif aldığın sana kalmış.

Ben genel olarak bir şey oynarken veya izlerken seslere ve sürükleyiciliğe dikkat ediyorum, karakterler-hikaye falan sayarsam işin içinden çıkamayız.
 
Mobil sektörü tam gaz ilerliyor şuan mobil oyuncu olmasam da ara sıra takip ediyorum Çinliler çok güzel RPG oyunlar geliştiriyorlar Unreal Engine motoru ile. Çoğu PC oyunu da mobil platformlara taşınıyor APEX,R6 gibi. PC biraz durgun ama konsol çok güzel bir çıkış yapacak tekrardan çok güzel oyunlar geliyor.
Bkz:
Marvel's Spider-Man 2​
God of War: Ragnarok​
Marvel's Wolverine​
Gotham Knights​
 
Biz büyüdük… Büyüdükçe dertlerimiz keyif aldığımız bir çok şeyleri de yok etti.
 
Bence oyunlardan zevk alma eşiği değişiyor. Eskiden iyi grafiği olmayan ve bugün dandik dediğimiz oyunları deli gibi oynardık. Gün geçtikçe eski oyunlar erişilir oldu, seçenek arttı. Ayrıca yaş arttıkça oyun oynamak saçma geliyor insana. Eskiden saatlerce browser oyun oynarken artık okul zamanı ayda 2-3 saat falan oyun oynuyorum.
 
Çünkü bir açık dünya furyasıdır aldı başını gidiyor. GTA gibi oyunlar iyi satıyor diye artık diğer oyunlar da hikayeye eskisi kadar özen göstermiyor onun yerine uydurukta olsa açık dünya yapmaya çalışıyor. Hikaye ve oynanış üzerine harcayacakları zamandan ve bütçeden kısıp oyuncuya oyunda daha fazla zaman geçirtecek şeylere harcıyorlar. Yani 100 saatlik oyun diyor, bakıyorsun ana hikaye 15 saat sonra 85 saat boş boş dolaşıyorsun haritada. Dandik yan görevler vs.
 

Geri
Yukarı