A Ascaar Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 133 24 Aralık 2019 #1 Neden ayni konudan 10 tane aciyorsun? Ana sayfada ust uste senin konularin var. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2019
Kuuwin Juss Centipat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 3 24 Aralık 2019 #2 Bu konu hakkında bilgisi olan birilerini bulmak istiyorum problemimi çözmek için. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2019
A Ascaar Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 133 24 Aralık 2019 #3 Kuuwin Juss dedi: Bu konu hakkında bilgisi olan birilerini bulmak istiyorum problemimi çözmek için. Genişletmek için tıkla... Bir tane acsan da yardimci olacak olur. Boyle bir yere varamazsin, baska insanlarin konularini geriye atiyorsun. Burasi sahsi forumun degil, bir suru insan kullaniyor.
Kuuwin Juss dedi: Bu konu hakkında bilgisi olan birilerini bulmak istiyorum problemimi çözmek için. Genişletmek için tıkla... Bir tane acsan da yardimci olacak olur. Boyle bir yere varamazsin, baska insanlarin konularini geriye atiyorsun. Burasi sahsi forumun degil, bir suru insan kullaniyor.