Epic Games Neden bazı oyunlar yok?

Bazı oyunlar Steam üzeri kurulu olduğundan yapamıyorlar.
Steam üzerine kurulu oyun diye bir tabir yok hocam bilmediklerinizi yazmayın yahu. Steam oyunların üzerinde çalıştığı ayrı bir işletim sistemi değil. Olsa olsa en fazla oyun içi satışta, takas'ta, oyun içi iletişimde kolaylıklar sağlayan bir ekosistem.

Steam üzerine kurulu oyun diye bir tabir yok hocam bilmediklerinizi yazmayın yahu. Steam oyunların üzerinde çalıştığı ayrı bir işletim sistemi değil. Olsa olsa en fazla oyun içi satışta, takas'ta, oyun içi iletişimde kolaylıklar sağlayan bir ekosistem.
Hadi o zaman Portal ve Left 4 Dead serisini Epic Games'e getirsinler :D

Direk Steam client'e bağlı bir oyun bunu bilmiyorsun sanırım. Steam oyunları dışında oyun göster steam olmadan çalışmaz diye?
Biliyorum, fark ettiyseniz işin goy goyundayım. Adını hatırlamasam da birkaç oyunun multiplayer kısmı Steam sunucularını kullanıyordu.

Hadi o zaman portal ve Left 4 Dead serisini Epic Games'e getirsinler :D

Bunlar Valve oyunları tabii ki de Steam'de olacak

Fakat Steam ile anlaşmalı oyun yoktur Steam hiçbir oyunla sadece bizim üzerimizden satış yapacaksın demez.
Böyle bir durum olsaydı oyunlar konsollarada çıkmazdı.

Ark Survival Evolved'in modları Steam üzerinden iniyor.

Aynı şey değil adı üstünde oyun değil mod bunlar.

Ama Epic'ten alan adam niye modlardan mahrum kalacakmış?

Modların çoğu internet üzerinden indirilip kurulabilir.
Tabii Steam'den kurması çok daha kolay fakat isterse Epic'den aldığın oyunada mod kurabilirsin.

Hem de Epic sanki adam dolandırıyor herhangi bir şekilde mod kurma yeri yok alan kişi ona bakarak alacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı