Neden bilgisayarlarda her oyunu oynayamıyoruz?

İşletim sistemi
Windows 11
Planlı eskitme ile güçsüz donanım satın almak aynı şey değil. Konu sahibi güçsüz donanım satın alarak ''oyun oynayamıyorum'' diyor. Ucuz bir fiyata yıllar boyunca AAA dahil tüm oyunları oynamak istiyorsanız yeni nesil Xbox Series S gibi oyun konsollarına yöneleceksiniz.
 
Sen yeni bilgisayar alınca Riot Games para mı kazanacak sanki? Riot elinden geldiğince çok kişinin oyunu oynamasını ister. Sen fapfakirsen adamların yapacak bir şeyleri yok. Fakirliğini böyle oyunlara, şirketlere atmaya devam edersen de fakir kalmaya devam edersin. Şirketlerin çok da umurundasın sanki. Bütün Türkiye pazarı bile oyun geliştiricilerin çoğunun umurunda değil, sen kimsin? Git seni böyle rezil hallere düşüren adama kız.
 
Şaka gibi ya parası olan oynuyor, olamayan anca Zula oynar. Rezilliğe bak, benim PC Valorant kaldırıyor. Başta güzeldi, şu an oynayamıyorum. Sırf pahalı bilgisayarlar alsınlar diye yapmayın şunu. Hani madem kaldırmıyorsa ben önceden nasıl oynuyordum. ETS 2 bile oynayamıyorum eskiden oynadığım oyunu.

1 GB RAM'le 8K Ultra HD oyunu oynayamazsın çünkü bende bilmiyorum sebebini :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir oyunun, programın ya da her ne ise güncellenmesi grafiklerinin, performansının vs. iyi hale gelmesi sizce sizin yeni bir bilgisayar almanız için dayatma olabilir mi? :)

Maalesef bu tarz söylemler bizim ülkemizde geçerli. Normalde 1.000-2.000 birime ulaşılabilmesi gereken bir bilgisayara bizim ülkemizde minimum 15.000 birimi gözden çıkartmak gerekiyor...
Kaliteli ve güncel ürüne bir çok kişi ulaşmakta zorluk çektiği için bu tarz serzenişler olabiliyor.

Fakat yakınmanız gereken nokta bu değil. Mesela "Neden yeni bir bilgisayar bu kadar pahalı?" ya da "Neden yeni bir bilgisayar alamıyorum?" sorularından birini kendinize sorup, düşünmeye başlayabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı