Neden bize hiçbir yararı olmayan Suriyelilere bakıyoruz?

• Konuyu başlatan 377619
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 278
  • Görüntüleme 14.145
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerden biliyosun haber kaynağını bilgi kaynağını at.
Gidenler Amerikaya gidiyor orayı çekip geliyor. Böyle bir konuda haber bulamazsın çünkü baştakiler izin vermez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece bu video değil daha çok video var.

Sizi kastetmedim hocam dalga geçip (!) koyanlar.
Gidenler Amerikaya gidiyor orayı çekip geliyor. Böyle bir konuda haber bulamazsın çünkü baştakiler izin vermez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tamam hocam birazdan hepsini izliyip buraya gelicem.

İzledim bunlar sadece Esad yönetiminde olan şehirler onlarda büyük bir bölümünü içeriyormuş yani esad ı destekleyen rahat yaşıyor diyor adam.
Videoyu izlemeden konuşma.

Hocam sebebi çok açık sonra şehit verdik diye yanıyoruz oy için. Şehit veriyoruz bizim askerimiz savaş olmayan bir ülke uğruna şehit oluyorlar sonra yanıyoruz şu kadar verdik diye adamlar bizim ülkemizde bizden daha iyi geçiniyorlar. "KENDİ ÜLKEMİN YABANCISIYIM"

Birincisi, bizden daha iyi geçinmiyorlar. Tamam yük oldular bize o konuda bir şey diyemem fakat bizden daha lüks yerlerde yaşayan bir suriyeli görmedim ben.
İkincisi, Oy için şehit verilmiyor. Suriyeli için de şehit verilmiyor. Türkiye'nin sınırında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bağımsızlığını ve sınırlarını tehdit edenler var ve bizde bunlara karşı faaliyet gösteriyoruz.
Üçüncüsü, bu yorumlardan ve düşüncelerden sadece yük olduklarına ve yapımızı bozduklarına katılıyorum. Arada bir kaç sevdiğim yorumlar oldu.

xcv.PNG

Konu burada kitlenebilir bence. Suriye'den sonra Türkiye'nin hedef olduğu gayet ortadadır. Kahraman askerlerimiz de bu yüzden kuzey Suriye'de savaşıyor. Türkiye'deki hiçbir işe yaramayan suriyeliler için değil. :D

Evet. Askerimiz Suriye'de olmasaydı seneler öncesinden oraya devlet kurulmuştu. Sonra bir bakmışsın batı ülkeleri terör devletini resmi olarak tanımış. Sonra bir bakmışsın bedavadan hava savunma sistemleri, silahlar, füzeler, verilmiş. Sonra bir daha bakmışsın, şırnağı, Mardin, Şanlıurfa'yı vuruyorlar. Bugün Suriye'deki katledilen çatısına roket düşen Evler'in aynısını Türk halkına yapıldığını görürsün. Bunun olmaması için askerimiz orada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı