Ben ciddiye alanlar için açıkladım. Biliyorum taşa vurduğunuzu.Misal dedim zaten hocam.
Ben ciddiye alanlar için açıkladım. Biliyorum taşa vurduğunuzu.Misal dedim zaten hocam.
%8 vergi olması lazım.Kitaplarda vergi yok hocam.
%8 vergi olması lazım.
Her partinin çürük elması vardır. Diğer partilerin çürük elmalarını nedense hiç görmüyoruz?Üretim yapıyoruz. Bakın ABD belki bizden bile fazla tüketim yapıyordur ama ülkenin başındakiler 5 tane müteahhite senin bütün gelirini peşkeş çekmiyor, arabalarında pudra şekeri gibi çekmiyor vergilerini burnuna. Sen istediğin kadar üret, seni yönetenler yiyici olduktan sonra hiçbir zaman alım gücüne kavuşamazsın. Benim fikrim budur.
Kitaplarda vergi yok hocam.
Bu da çok doğru zaten. Paranın ucunun nereye aktığı belli. Galeri karıyla birlikte 400.000TL olan Audi model araba, vergilerle birlikte 1.700.000TL'ye satılıyor. Bunun gibi onlarca örnek var. Şu paralar güzel planlarla harcansa dehşet bir şekilde kalkınırız.Üretim yapıyoruz. Bakın ABD belki bizden bile fazla tüketim yapıyordur ama ülkenin başındakiler 5 tane müteahhite senin bütün gelirini peşkeş çekmiyor, arabalarında pudra şekeri gibi çekmiyor vergilerini burnuna. Sen istediğin kadar üret, seni yönetenler yiyici olduktan sonra hiçbir zaman alım gücüne kavuşamazsın. Benim fikrim budur.
O zaman İngilizce kitaplar neden bu kadar pahalı?
Her partinin çürük elması vardır. Diğer partilerin çürük elmalarını nedense hiç görmüyoruz?
Her partinin çürük elması vardır. Diğer partilerin çürük elmalarını nedense hiç görmüyoruz?
Şöyle, siyasileri pek takip etmeyi sevmiyorum fakat eğlencesine bir söz yazmış adam, millet çok yükleniyor açıkçası.Kimse üretim tamamen yok demedi. Üretim var ama az. İkinci olarak olarak galiba İnce'nin tweet'ini görmediniz "sınavdan sonra Last of Us atın" diyen biri. Çok samimiyetsiz geldi bana. Bizi anlayan birisi lazım derken bundan kastettim. Biz sadece oyuna odaklanmıyoruz. Ben fazla oyun oynayan birisi değilim mesela. Ama yöneticilerin Z kuşağını sadece oyundan ibaret görmesi saçma.
10 sayfa yazı yazman gerekirken 9 sayfa yazınca yazmış olmuyor musun?Üretimin olduğunu iddia edene çok gülerim. Üretim yok. Aylık 3000TL kazanıyorsun diyelim, ödemen gereken para da 3500TL olsun. Senin bu ay para kazanman için 3501TL kazanman gerek. Bravoo artık cebinde 1TL var. Soğuk suyunu içip rahatlarsın. Tüketim üretimden fazlaysa, üretim yapıyor olmazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.