4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Mayıs 2021 #11 Royal Blood dedi: %90'ı neden önerdiğini bilmiyor, sürü psikolojisi. Opera veri ihlali yapıyor yazıp kaçacaklar şimdi. Genişletmek için tıkla... Çoğu laf olsun torba dolsun kafasında.
Royal Blood dedi: %90'ı neden önerdiğini bilmiyor, sürü psikolojisi. Opera veri ihlali yapıyor yazıp kaçacaklar şimdi. Genişletmek için tıkla... Çoğu laf olsun torba dolsun kafasında.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Mayıs 2021 #12 Hermitus dedi: Hocam dahili VPN falan var mı? Opera kullanıyordum veri satıyormuş sildim Vivaldi'ye geçtim Opera'dan sonra. Bunda daha az özellik var. Genişletmek için tıkla... Dahili yok ancak Express VPN uzantısını indirebilirsiniz. Tor ile gizli sekme VPN işlevi görüyor.
Hermitus dedi: Hocam dahili VPN falan var mı? Opera kullanıyordum veri satıyormuş sildim Vivaldi'ye geçtim Opera'dan sonra. Bunda daha az özellik var. Genişletmek için tıkla... Dahili yok ancak Express VPN uzantısını indirebilirsiniz. Tor ile gizli sekme VPN işlevi görüyor.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 4 Mayıs 2021 #13 Royal Blood dedi: %90'ı neden önerdiğini bilmiyor, sürü psikolojisi. Opera veri ihlali yapıyor yazıp kaçacaklar şimdi. Genişletmek için tıkla... Opera gizlilik ihlali yapıyor
Royal Blood dedi: %90'ı neden önerdiğini bilmiyor, sürü psikolojisi. Opera veri ihlali yapıyor yazıp kaçacaklar şimdi. Genişletmek için tıkla... Opera gizlilik ihlali yapıyor
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 4 Mayıs 2021 #14 Hızlı ve RAM kullanımı çok olmayan bir tarayıcı fakat bence en iyisi Chrome veya Edge kullanmak.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 4 Mayıs 2021 #15 n g neer dedi: Chrome'un desteklediği tüm özellikleri destekler. Genişletmek için tıkla... Sayfa çeviri ve sağ tık görseli ara dahil mi?
n g neer dedi: Chrome'un desteklediği tüm özellikleri destekler. Genişletmek için tıkla... Sayfa çeviri ve sağ tık görseli ara dahil mi?
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #16 Microsoft Store dedi: Hızlı ve RAM kullanımı çok olmayan bir tarayıcı fakat bence en iyisi Chrome veya Edge kullanmak. Genişletmek için tıkla... Ben de Edge'den yanayım. Opera GX bana çok dolu geliyor gözümü yoruyor. Edge'nin sadeliği daha hoş ayrıca kendi çevirisi var Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Microsoft Store dedi: Hızlı ve RAM kullanımı çok olmayan bir tarayıcı fakat bence en iyisi Chrome veya Edge kullanmak. Genişletmek için tıkla... Ben de Edge'den yanayım. Opera GX bana çok dolu geliyor gözümü yoruyor. Edge'nin sadeliği daha hoş ayrıca kendi çevirisi var
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Mayıs 2021 #17 TechPowerUp1 dedi: Sayfa çeviri ve sağ tık görseli ara dahil mi? Genişletmek için tıkla... Google Çeviri Search by Image Eklentiler ile mümkün.
TechPowerUp1 dedi: Sayfa çeviri ve sağ tık görseli ara dahil mi? Genişletmek için tıkla... Google Çeviri Search by Image Eklentiler ile mümkün.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Mayıs 2021 #18 TheForment dedi: Ben de Edge'den yanayım. Opera GX bana çok dolu geliyor gözümü yoruyor. Edge'nin sadeliği daha hoş ayrıca kendi çevirisi var Genişletmek için tıkla... Bence en iyisi Edge ve Brave.
TheForment dedi: Ben de Edge'den yanayım. Opera GX bana çok dolu geliyor gözümü yoruyor. Edge'nin sadeliği daha hoş ayrıca kendi çevirisi var Genişletmek için tıkla... Bence en iyisi Edge ve Brave.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 4 Mayıs 2021 #19 TechPowerUp1 dedi: Sayfa çeviri ve sağ tık görseli ara dahil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Google çeviri diye bir eklenti var onu yüklerseniz sayfa çevirici oluyor.
TechPowerUp1 dedi: Sayfa çeviri ve sağ tık görseli ara dahil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Google çeviri diye bir eklenti var onu yüklerseniz sayfa çevirici oluyor.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 4 Mayıs 2021 #20 TheForment dedi: Ben de Edge'den yanayım. Opera GX bana çok dolu geliyor gözümü yoruyor. Edge'nin sadeliği daha hoş ayrıca kendi çevirisi var Genişletmek için tıkla... Edge veya Chrome kullanmak en mantıklısı. Opera, Vivaldi, Brave, TOR gibi tarayıcalara pek gerek olmadığını düşünüyorum.
TheForment dedi: Ben de Edge'den yanayım. Opera GX bana çok dolu geliyor gözümü yoruyor. Edge'nin sadeliği daha hoş ayrıca kendi çevirisi var Genişletmek için tıkla... Edge veya Chrome kullanmak en mantıklısı. Opera, Vivaldi, Brave, TOR gibi tarayıcalara pek gerek olmadığını düşünüyorum.