Neden bu kadar Valorant karşıtısınız?

Hikayesi geleceği andırıyor, her iki takım çok değerli olan radyant maddesi için savaşıyor.

Hikayesi var da bir rekabetçi oyuna hikaye ne kadar etki eder? Hadi WW2 tarzı olsa eyvallah ama bu öyle de değil.

Tamam da arkadaşım sen zırh aldığında 150 canın mı oluyor?

Adam HS atıyorum 120 vurmuşum. HS attım ya kafasından vurdum nasıl ölmez? Böyle bir saçmalık mı var?

Hangi oyunda zırh aldığında 50 can veriyor sana.

Belli bir hasarı abzorbe eder ama 120 vurmak ne? Adamın 100 canı var zaten. Belli silahlar vardır kafadan tek atar. Dayı vandal da işe yaramıyor, sadede AWP ve scout iş görüyor galiba.

Saçmalığın daniskası.

Maadem bu kadar fazla skill isteği var R6 oyna en azından oyun.
 
Mesajını düzenlemeye üşendim kusura bakma. Rekabetçi sisteminde yüksek elo sayılıyor LEM her ne kadar ciddi maçlar dönmese de. 3 hizmet madalyasına ve sadakat rozetine sahibim ama durum bu maalesef. CS hile kaynarken sizin saçma düşünceleriniz bir şeyi etkilemiyor. @Wetttt
 
  • Oyunları istediğimiz gibi karşılaştırırız bu da oyun hakkında bilgi verir.
  • Grafik desen grafik yok.
  • Vuruş hissi desen vuruş hissi yok.
  • Mekanik desen mekanik yok.
  • Hile sistemiyle övünüyorlar, Vanguard'ım devre dışı ve istediğim gibi her oyuna girebiliyorum.
Ben beğenmiyorum ve istediğim gibi eleştiririm. İsteyen istediği oyunu oynar, buna da karışamam.

Grafik yok mu dumanlama oynuyorsun oyunu grafik yok ne, vuruş hissi mu, mekanik CS:GO ile aynı farklı bir şey varsa düzeltin Vanguard kapatıp girdiğini sansan bile o kendi kendine açılıyor tek akıllı sen değilsin.
 
Mesajını düzenlemeye üşendim kusura bakma. Rekabetçi sisteminde yüksek elo sayılıyor lem her ne kadar ciddi maçlar dönmese de. 3 hizmet madalyasına ve sadakat rozetine sahibim ama durum bu maalesef. CS hile kaynarken sizin saçma düşünceleriniz bir şeyi etkilemiyor. @Wetttt

Haklısınız hocam ben ne dersem deyim size siz hileyi örnek göstereceksiniz zaten sizin görüşünüz bu diyecek bir şeyim yok.
 
CSGO zamanında iyi bir oyundu. Oyun çıkalı aradan 9 yıl geçti. Oyun global olarak ünlü oldu. Valorant'ı benim küçük görmemin sebebi: Oyunda fizik diye bir şey yok. Vuruş hissiyatı kötü, sanki oyun Türkiye yapımı bir oyun. Oyun Türkiye yapımı değil ama ben öyle görüyorum. Çünkü Türk oyuncularının alayı Valorant oynuyor. Diğer yandan hesap alıyor, diğer yandan parayı gömüyor. Ben Valorant'ı sevmiyorum, nefret ediyorum ama karşı değilim. Oynayan oynar. Oynamayan oyunu bilgisayarından siler.
 

Geri
Yukarı