Neden burada herkes “Kaspersky” diyor?

Mesela bazı Antivirüs programlarının sahibinin veya CEO'su .vs virüs yapıyo'(eskiden) falan, ama Kaspersky dümdüz normal insan kafasında yapılmış.

Ayrıca en iyisi o, KSN(Kaspersky Security Network)bilinmeyen bir virüsü KSN'ye raporladıktan sonra veritabanına kaydediliyor.
 
Son düzenleme:
Kaspersky gerçekten iyi bir AV ancak burada gerçekten saçma bir seviyede ilgi görüyor. Açıkçası ESET son testlerden sonra çok daha üstün olduğunu kanıtladı. Şu an önerilecek bir AV var ise ESET olması gerekiyor.

Kimi kulaktan dolma laflar ile Kaspersky fanboyluğu yapıyor kimi de araştırarak yapıyor. Ancak fanboyluk yapılacak bir şeyi yok. AV programları her zaman en iyisi olacak diye bir kural yok. En iyi kavramı kişiden kişiye göre değişir ancak gerçekten en iyisi derseniz testlere göre sürekli en iyisi değişiyor.
Evet sanırım beni birisi anladı. Gerçekten burada gereksiz bir ilgi var Kaspersky’a.
 
Sonuçlar her zaman aynı değil.
Ama şimdi şu an da aynı.
1656879835578.png
 
Evet sanırım beni birisi anladı. Gerçekten burada gereksiz bir ilgi var Kaspersky’a.
Boşverin gitsin, Türk milleti bir şeye fanboyluk yapmaya bayılıyor. Siz burada fikrinizi belirttiniz diye linçleneceksiniz de.

AV programlarının en iyisi diye bir şey yoktur çünkü sürekli bu liste değişir. En iyisini kullanmak isteyen kişi 2-3 ayda bir AV değiştirmek zorundadır.
 
Çok haklısın, ben sıkıldım zaten hep öyle olmasından. Eskiden beri Kaspersky önerildiği için insanların resmen aklına yerleşmiş. Tamam, kötü bir program değil ama mesela kullanıcı, 2 tane antivirüs programı karşılaştırıyor örnek olarak: Avast vs Norton. Oradan biri, sadece Kaspersky diyor. Bir de Avast'ı kötüleyen tayfa var. Avast kullanmadan direkt kötü diyenler var, kendini virüs sanıp siliyor diye savunuyorlar. Kaspersky, klavye ve fareyi bozabiliyor mesela ama bunu görmezden geliyor birçok insan. Hepsi değil ancak gerçekten böyle olanlar var. Kutuplaşmaya başlıyor güvenlik kategorisi. Hiçbir antivirüs programı bana göre %100 iyi değildir, Kaspersky buna dahil. Kötü program değil ancak daha iyileri zaman zaman olabiliyor. Örnek olarak Avast, bir virüsü engeller. Kaspersky engelleyemez. İnternet Security seçmek için bol bol güncel testlere bakın, her ay virüs bulma oranları ve iyi olma oranları değişiyor. Kaspersky, klavye ve farenizi sildikten sonra görürsünüz ne olduğunu. Unutmadan söylemek lazım, bir de MBAM'ı antivirüs programı sanıp önerenler var.
 
Son düzenleme:
Sadece Kaspersky tam puan almamış.
Onlara göre sadece o tam puan almış :D Sorgulamayın boşverin, ayrıca AV-Test sitesi yerine AV-Comparatives tercih edilmeli. AV-Test yüzeysel olarak size puanlama sunar, gerçek puanlama ve testler AV-Comparatives'de bulunuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı