Neden burada herkes “Kaspersky” diyor?

MBAM Anti-Virüs değil ki, anti-malware.

Böyle bir yorum yaptığım için " yanlış bilgi " uyarısı almıştım.

Kaspersky kadar arayüzü berbat bir antivirüs yok özellikle virüs tanımlama güncellemesi tam bir rezalet.

1 yıl oldu Avast'tan Kaspersky'e geçeli. Otomatik güncellemesi açık, kesinlikle çalışmıyor. Sürekli elle güncelleme yapmak zorunda kalıyorum ve herhangi bir çözüm bulamadım bu konu ile ilgili.
 
Ben yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum. Kaspersky iyi A-V fakat fanboyluğu çok yapılıyor. Bir A-V'ye duygusal sebepten bağlanmayın.

 
Daha önce Avast kullanmıştım ben, onu kullandığım bilgisayarda da AMD ® Athlon ™ 64 Processor 3500+ işlemci vardı. Bilgisayarı o kadar yavaşlattı ki, bir daha kullanmaya tövbe ettim. O günden beri Kaspersky kullanıyorum. Bu yüzden Kaspersky öneriyorum artık herkese. Belki bazen yanlış sonuçlar verebiliyor ama ben Kaspersky'den vazgeçmem.

Her site başka sonuçlar veriyor atılan linklere göre. Kaspersky genellikle işini doğru yaptığı için öneriliyor Sosyal'de.
 
Kaspersky 1 numaralı çöp.
PC çökertiyor.
Av değil resmen koronavirüs.
Yırtıp atın kasperçökeri, alın en iyi Malwarebytes'i, Avast'ı.
@408157.
O kadar kötü değil aslında arayüzü kullanışsız ve çok klasik, programda genel olarak burada da biraz fazla ilgi görüyor gördüğü ilgi kadar iyi değil anlam veremiyorum buradakilere.
 
Kaspersky artık sorunlar yaratmaya başlıyor.
Yarattığı sorunlar ses, klavye ve mouse sürücülerini siliyor ve Kaspersky'ı güvenli modda silmek zorunda kalınıyor hatta bazen güvenli modda bilene klavye ve mouse çalışmıyor son çözüm format kalıyor format atarak kurtuluyorlar.

Ben Avast kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim veri olayını anlatacaksanız da antivirüs'ün ayarlarına girin oradan da kişisel gizliliğe girin bütün seçenekleri kapatın bitsin.

Ben sadece Avast ve ESET öneririm.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı