Neden ceza yedim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Taha Kerem

Kilopat
Katılım
20 Şubat 2017
Mesajlar
390
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600X
MSI B550 Gaming Plus
GSKILL 2x8GB RipjawsV DDR4 3200Mhz
MSI RX480 4GB GamingX
Samsung 860 EVO 240GB
Seagate 1TB 7200RPM
Crucial P5 500GB
Cooler Master Hyper T4
Corsair Carbide Spec-02
High Power 600W 80+ Bronze
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bugün başıma talihsiz bir olay geldi. Resimde işaretlediğim aracın olduğu yerde durup arkadaşlarımı indirdim. Daha sonra ok işaretiyle gösterdiğim yola doğru ilerledim. O sırada trafik bilgisi için navigasyona bakmaya çalışıyordum ve ne olduğunu anlayamadan ok işaretinin sonunda polis beni durdurdu ve kenara çektim. Trafik kuralı ihlalinden ceza kesti. Sizce haklı mı? Haklıysa bu ihlalin adı nedir? Bilmediğimden soruyorum. Normalde bütün trafik levhalarına çok dikkat eden birisiyim fakat dalgınlığıma geldi. Geride sola dönüş ışığı da olduğu için ihlal olduğunu fark edemedim.

9C1C2BBA-3586-4EE0-9C29-6DB5ADD84EFB.jpeg
 
Üsküdar meydan sanırım burası. Çok yoğun ve çok fazla insanın kullandığı bir kavşak.

Bence polis memurları size ceza yazarak doğrusunu yapmış.

Dalgın olabilirsiniz. Ceza yediğiniz için üzüldüm sizin adınıza. Ancak o kavşakta düzenin muhafazası için kesinlikle kurallar katı bir şekilde uygulanmalı.
 
Bunda anlamayacak ne var hocam? Senin güzergahında yeşil yansa bile, yolun ortasından dönüp arkandaki arabaları ve trafiği meşgul edip ya da kazaya sebebiyet vermen.

Hadi senin güzegahından kırmızı yandı, bu sefer ortadan veya karşıdan gelen arabarlardan, boşluk bulup geçmen lazım, yine risk oluşturacak ve kazaya sebebiyet veren bir durum.

Döndüğünüz yer oldukça yanlış bir yer, ne kadar usta olursanız olun, boşluk anında arabanın arkasına takılmış bir motor olur göremezsiniz ya da başka bir araç ve kaza.

%100 kusurlusunuz yani. Geçmiş olsun bir dahakine daha dikkatli olursunuz.
 
Üsküdar sahil sanırım orası. Tam meydanda duraklamışsınız bence çok normal. Ayrıca orda sürekli polis ve MOBESE kameraları var. Durak gibi cepler var oralarda duraklamanız daha iyi olurdu.
 
duraklama , yolcu indirip bindirmenin yasak olduğunu gösteren bir tabela var sizde arkadaşlarımı indirdim demişsiniz. poliste kötü tarafından kalktıysa ceza yememeniz için bir neden yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı