Neden CS:GO veya Valorant oynuyorsunuz?

Aslinda çok taktik var, R6 konusu olmadığı için uzatmadim. Mesela bombayi kurarken her zaman altini kirip, alt kata kosarim :D Çözmeye calisirken alttan vururum. Benim konumda bahsettiğim kırmızı tarafta, mavi tarafta rakibi nerede karşılayacağını ezbere biliyor ama R6 gibi bir oyunda bazı maplerde 10'a yakın giriş var :D
O konuda katılıyorum hocam.Aslında bu yüzden yeni oyunculara zor geliyor r6 ve oynamak istemiyorlar.Diğer oyunlar yeni başlayan bi oyuncu için alışması zor değil.
 
Hocam şahsen CS'nin bu kadar popüler olması diğer oyunlar gibi sadece rekabetci olmaması topluluk sunucuları ve atölye mapleri ile oyun ölmüyor aynisi L4D2 içinde geçerli senelerce oynasamda değişik şeyler bulabiliyorum ama Valorant hep ayni sadece Hero ekleniyor ondan dolayı kitlesi düşmeye mahkum.
R6 hakkında yorumum yok 3 el attim sadece zor gelmişti.
 
Yayinlardan gördüğüm kadariyla ikisi de tamamen ezbere dayanan ve taktik kısmı zayif oyunlar gibi gözüküyor. Bu iki oyun yerine r6s veya Apex Legends, arena modunu vs. neden tercih etmiyorsunuz? Hem daha fazla seçenek olduğu için adrenalin orani daha yüksek oluyor.

Ben ikisini de oynamıyorum. Bu yüzden benimle kavga etmeyin. Oynamadigin için anlamazsin vs. yorumlara gerek yok, sadece nedenlerinizi merak ediyorum. Bu oyunlarda ne iyide siz bu oyunlari tercih ediyorsunuz? Belki bende.

3 4 ay önce bıraktım oyunu tekrara biniyor ve abartı karakter gücleri yok falsolu kör yok" bazuka harita tasarımları da öyle bir kötü ki pusmak için sayısız yer var gelip bana bakın demeyin lotus "ice box ya da baska bir harita oynayın görürsünüz aimi kötü olan info vermeyen bir kitlesi var bana frank furt ya da baska bir serverde oynayın demeyin onlarda aynı aime sahip Türkiye kitlesiyle aynı Türkiye kitlesi gibi info vermiyor diğer serverlar tamam Japon'lar gibi çok ciddiye alın demiyorum ama biraz ciddiyet 2 3 ayda karakter getiriyorlar ultiside aşırı op adamlar sizle o seyi gecsin diye getiriyorlar ve Odin'e nerf getirmiyorlar diğer körler öyle bir saçma ki ben gelip pickliyorum adam çıkacak mı diye gelip kör atıp beni Odin'le tarıyor sonra da ölüyorum 2 3 Valorant fan boyu gelip Valorant'ın hile koruması cok iyi demesin :D YouTube'da sayısız Valorant'ta hileyi kayıt almıs kisi var :D ve gelip bana Valorant'ta kolsuzsun gelmis ağlıyorsun demeyin vuruş hissi gram yok eskiden her maç rankın ne derlerdi küfürler yağdırırlardı.
 
Son düzenleme:
Silahı serbest bıraktığımız zaman öyle oluyor. Ben ondan bahsediyorum.

Yorumumun boş veya dolu olduğuna da 2 mesajı olan profil karar veriyor. 🤔

Kanka mesajımın ne önemi var. İki oyunda da s tier oynadığımı düşünüyorum. Muhtemelen Valoranta arkadaşların zorladı diye girdin casual oynadın beğenmedin çıktın. Objektif yorum yapmıyosun 10k yorumun olsa ne değişir.
 
Kanka mesajımın ne önemi var. İki oyunda da s tier oynadığımı düşünüyorum. Muhtemelen Valoranta arkadaşların zorladı diye girdin casual oynadın beğenmedin çıktın. Objektif yorum yapmıyosun 10k yorumun olsa ne değişir.
Hiç Valorant oynamadım. Cs go'yu da eskiden bağımlılık olmayacak derecede biraz oynamışlığım var o kadar. Ciddi şekilde sadece Rainbow Six Siege oynamışımdır o da 4000 bin saat. Yorumlarımda gayet objektif. O kadar deneyimlediğin oyun olduğu için bu yorumu yapıyorum. Siz beni Valo fanı sandınız herhalde. 😂
 
Yayinlardan gördüğüm kadariyla ikiside tamamen ezbere dayanan ve taktik kısmı zayif oyunlar gibi gözüküyor. Bu iki oyun yerine R6S veya Apex Legends, Arena modunu vs. neden tercih etmiyorsunuz? Hem daha fazla seçenek olduğu için adrenalin orani daha yüksek oluyor.

Ben ikisinide oynamıyorum. Bu yüzden benimle kavga etmeyin. Oynamadigin için anlamazsin vs. yorumlara gerek yok, sadece nedenlerinizi merak ediyorum. Bu oyunlarda ne iyide siz bu oyunlari tercih ediyorsunuz? Belki bende baslarim :D
Bu sorunun cevabını sadece Kircheis burda olsaydı söyleyebilirdim. Şaka bi yana insanlar rekabeti sever öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor olduğu içinde insanlar direk kafa yormadan girebiliyor.
 
Neden mi CS:GO oynayıp, Valorant oynamıyorum? Sebebi ise Valorant, hayali bir oyun. CS:GO ise daha gerçekçi AK-47 ile spreyi daha iyi. Valorant'ta adam W ile basarak bildiğin sprey atıyor. Ben CS:GO severim kardeşim, Valorant hayali bir oyun. Ayrıca Valorant kitlesi yerine CS:GO Rus kitlesini tercih ederim.

CS, Valorant kavgası yapmak ne? Hayatınız mı yok? Harbi gına geldi. Bir oyunun fanatiği olmak nedir yani?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı