Neden Epic Games Launcher kullanılmamalı?

Arayüz hariç hepsine katılıyorum ama arayüzüne sadece tasarım olarak katılıyorum. Epic exclusive oyunlar var Rocket League, Fall Guys ve.
Fortnite çok iyi olmasa da oynanması gereken oyunlar bence ama mesela Rocket League Steam'de varken atölye özelliği vardı hala var fakat yeni oyuncular Epic'den indirdiği için bu özelliği kullanamıyor.

Bence oyun al oyna geç çok takılmamak lazım.

Ben indirimleri vs. değil Launcher'ları karşılaştırmışım. Ayrıca Steam fanboyu olduğumu nereden çıkardınız merak ediyorum madde 10 dışında Steam'den doğru düzgün bahsetmedim.

Epic'in şu anki halini kabul edemem ben.

Ben zaten Epic'i izledigi sacma sapan politikalardan dolayi sevmem. Kullanmam da. Yillar önce Steam üzerinden satin almis oldugum Rocket League icin ayriyeten Epic Games istemcisini sart kosmasi cok sacma. Bu yüzden alerjim var kendisine.

Türkçe kullanın lütfen. Mesela hangi konumdan rahatsız oldunuz?

Ben de bunu istiyorum fakat anlatamıyorum. Epic'in şu anki halini kabul edemem ben.

Siz Steam'i tercih ediyorsunuz bunu anladık zaten. Art arda 2 tane bununla ilgili konu açtınız. Birisi oyun satın alım ve topluluk uygulaması diğeri oyun mağazası. Herkese steam'in daha iyi olduğunu anlatmaya çalışıyorsunuz karşı çıkana da beğenmedim atıyorsunuz.

Kendi fikirlerimi belirtmekte bir sakınca görmüyorum. Bir uygulama iki şeyi de başarırken diğeri sadece bir şeyi başarıyor ve bu yüzden Steam daha iyi. Bir de Epic'in saçma politikaları var. Kullanıcıya yalan söyleyen adamları neden seveyim?

Öyle bir şey demedim ama bence gereksiz abartılıyor tamam Steam kadar olmasa da gerçek oyuncu indirmden oyununu iyi fiyata alır oynar lahuncer fark etmez bence bu şekilde olmalı.

Türk genci için evet ama yabancılar için 10 dolarlık kupon pek bir şey fark etmiyor

Ama bana sorarsanız Epic hesabı zorunlu olmasa açmam. Fall Guys Steam'den oynuyorum mecbur Epic hesabı açtım yani vardıda eskiden kullanmak zorunda kaldım bir sürü kişide Epic hesabı açmak zorunda kaldı Steam'in buna çözüm bulması gerek oyunu alırken lazım olmadı ya da bana söylenmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…