Neden Epic Games Launcher kullanılmamalı?

Bilmeden konuşmayı milletimiz ne çok seviyor. Steam'de indirim kuponu da indirim de var.
Evet indirim gelince launcherleri çöküyor demiştiniz değil mi? Ne çabuk unuttunuz bu yaz ki Steam indirimlerini? 2 gün düzgün çalışmadi oyun alıyoruz envantere gelmiyor para yatırıyoruz bakiyeye yansımıyor kaç kişi konu acti burda. Klasik Steam fanboyu :D

Saydiginiz cogu şey ilk baslarda Steam'de de yoktu. Zamanla Epic'e de gelecektir.

Steam'e imkan olmadığından gelmedi. Yıl 2022 imkan varken gelmemesi mantıksız. Ha gelirse iyi olur rekabet her zaman iyidir ama Epic bu haliyle indirim kuponları ve bedava oyun dışında kullanılmaz. Aklımda Epic'in iyi yönleri diye bir yazı yazmak var.

Evet indirim gelince Launcher'leri çöküyor demiştiniz değil mi? Ne çabuk unuttunuz bu yaz ki Steam indirimlerini? 2 gün düzgün çalışmadi oyun alıyoruz envantere gelmiyor para yatırıyoruz bakiyeye yansımıyor kaç kişi konu acti burada. Klasik Steam fanboyu :D

Çoğu kişide bu sorun 29 Haziran'da çözüldü. Ayrıca Steam'in kullanıcı sayısı Epic'in kullanıcı sayısının 10-20 katı.

Steam'e imkan olmadığından gelmedi. Yıl 2022 imkan varken gelmemesi mantıksız. Ha gelirse iyi olur rekabet her zaman iyidir ama Epic bu haliyle indirim kuponları ve bedava oyun dışında kullanılmaz. Aklımda Epic'in iyi yönleri diye bir yazı yazmak var.

Çoğu kişide bu sorun 29 Haziran'da çözüldü. Ayrıca Steam'in kullanıcı sayısı Epic'in kullanıcı sayısının 10-20 katı.
Aynen 10-20 katı...

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-27-17-15-48-730_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-07-27-17-15-48-730_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2022-07-27-17-15-39-369_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-07-27-17-15-39-369_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 53

Çok itici bir fanboysunuz. Açtığınız konular da çok cringe.

Ben de fiyatlara göre karşılaştırıp alıyorum aynı fiyat varsa Steam'den alırım. Sonraki içerikte Epic'in güzel yanları olsun bence.

Çok itici bir fanboysunuz. Açtığınız konular da çok cringe.

Türkçe kullanın lütfen. Mesela hangi konumdan rahatsız oldunuz?

Zamanla her şey yerine oturur. Ilk baslarda oyun basarimlari yoktu, simdi ise mevcut. Yavas yavas.

Ben de bunu istiyorum fakat anlatamıyorum. Epic'in şu anki halini kabul edemem ben.

Ben de fiyatlara göre karşılaştırıp alıyorum aynı fiyat varsa Steam'den alırım. Sonraki içerikte Epic'in güzel yanları olsun bence.

Yapacağım zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı